Hogy lehet az, hogy akit lerajzolok, (tényleg élethűen tudok rajzolni) lefestek, az kisvártatva eltűnik a környezetemből örökre?
Figyelt kérdés
2 kollégám, gyerekek, és mind hónapokon belül teljesen váratlanul elmennek a munkahelyemről, v. elköltöznek.
Régebben is volt ilyen velem, de egy jó időre felhagytam az élethű portré rajzolással, mert ezt tapasztaltam.
Mostanában kértek fel rá, hogy újra rajzoljak portrékat, és lám...
2018. aug. 7. 01:15
1/7 anonim válasza:
Ez nagyon fura..
Szerintem rajzolj le egy tárgyat a szobádból, és ha eltünik, akkor tényleg nem véletlen a dolog..
3/7 thoomas26 válasza:
Ha valóban lehetne nem hagyományos magyarázatot találni mind emögött, akkor az az lehetne, hogy a tudatalattidban megérzed előre, ki fog kilépni az életedből, s azt a rajzaidon keresztül tudatja veled a lelked. (A sorsok nagy vonalakban előre megírtak, s a jövő energiamintázatai már a jelenben olvashatók bizonyos tudatállapotokban.)
4/7 anonim válasza:
De durva,mesélj még :OOO meséld el ez hogy volt pontosan
5/7 anonim válasza:
Rajzolj le gonosz, rossz emberek.
Rajzold le a világ rossz dolgait, bűnözés, bántalmazás, kizsákmányolás....
Remélem, azok is eltűnnek :)
6/7 PKati71 válasza:
thoomas26 nevű felhasználó válasza nagyon tökéletes.
Persze ha nem azért rajzolod le őket, mert még benned sem tudatosult, hogy titokban meg szeretnél szabadulni tőlük.
7/7 anonim válasza:
Tudom!! Te egy Bensi vagy. Az aki megérzi a halálokat..te hasonlítassz erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!