Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Képes vagy-e a környezetedet...

Képes vagy-e a környezetedet tükörként használni?

Figyelt kérdés
Meglátod magadat másokban?
2020. dec. 28. 20:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Azért ezzel is el lehet menni az erődbe és eltévedni....
2020. dec. 28. 20:20
 2/15 anonim ***** válasza:
46%
Nem, én vagyok a tükör.
2020. dec. 28. 20:24
 3/15 Grimfox ***** válasza:
82%
Általában azok az emberek piszkosul idegesítenek, akikben magamat látom. Tudom, hogy idegesítő természetem, és személyiségem van, és nem szívesen lennék velem egy szobában. Ugyanígy zavarnak azok, akik hasonlítanak rám.
2020. dec. 28. 20:30
 4/15 anonim ***** válasza:
Sajna igen, de képtelen vagyok ezen változtatni.
2020. dec. 28. 21:14
 5/15 anonim ***** válasza:
Normalis ember képes rá. A tükrözést úgy kell érteni, hogy a viselkedésünkkel kiváltunk egy reakciót a környezetünkből, és ezt képesek vagyunk észlelni, feldolgozni, a viselkedésünket igazítani.
2020. dec. 28. 21:22
 6/15 anonim ***** válasza:
Latom a hibaimat, es tenyleg nehez valtoztatni , de nem lehetetlen.
2020. dec. 28. 21:22
 7/15 anonim ***** válasza:
60%
Néha megkérdezem őket szétjött e a hajam, de nem válaszolnak. Úgyhogy inkább megnézem egy mosdó tükörben.
2020. dec. 28. 21:27
 8/15 anonim ***** válasza:

Igen, bár nagyon nehéz, viszont nagyon hasznos is, ha sikerül.

Már a gyerekemben is megláttam magamat, olyan értelemben, hogy mit rontottam el, amikor például egy időben nagyon félt a többi gyerektől vagy túl félős volt a játszótéri eszközökön. Amikor rájöttem, hogy túlreagáltam más gyerek agresszióját vagy túlféltettem a mászókán, akkor ki tudott ebből jönni és egy felszabadult emberke lett belőle.

Munkahelyi problémákban is megláttam, hogy nagyon sokszor nem tudtam asszertíven belemenni egy-egy konfliktusba és ezzel rengeteg problémát és ellenséget is szereztem magamnak. Ezen is igyekeztem változtatni és érzem a hatását.

Már ha ilyesmit értesz tükrön...

2020. dec. 29. 00:45
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves válaszolók.
2020. dec. 29. 06:18
 10/15 A kérdező kommentje:
Természetesen mások véleménye is érdekel, a kérdést továbbra is figyelem. Szép napot!
2020. dec. 29. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!