Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha valakinek van oklevele...

Ha valakinek van oklevele arra, hogy ő valamiféle auragyógyító, annak fizetnétek?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, aki Thétha Helingezett-nem tudom h hogyan írják. lényeg h sokat fizetett h megtanúljon úgymond spirituálisan gyógyítani.

Van oklevele stb. velem kipróbálta h mit tud, s őszíntén szólva én nagyon szkeptikus vagyok,de valóban jót tett velem. Montam neki h vállalkozhatna ijesmiben s pénzt kereshetne a tudásával.

2020. dec. 25. 10:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Adna a halál! Ezek a sarlatánok persze becsapják a hiszékenyeket, és ezzel jól megszedik magukat. Mint az ilyen jósok és más csalók. Pár ismerősöm nagy örömmel keresi fel ezeket az embereket, mert már meg lehettek hülyítve.
2020. dec. 25. 16:51
 12/18 anonim ***** válasza:

hol tévedtem?

én, nem veszem zokon, ha elmondod.

2020. dec. 25. 16:56
 13/18 Grimfox ***** válasza:
100%

9.

Mosás, főzés, takarítás. Ezt azért tették, mert együtt éltek a mesterrel. Általában éveket. A mester ugyanúgy dolgozott a maga szintjén, és mindenek előtt felelősséget vállalt a tanítványáért, és folyamatosan figyelemmel követte a fejlődését. Amire nem állt készen, azt nem adta át. Nem csak annyit csinált, hogy "beavatta", és adott neki valami alap instrukciót, hogy hogyan használhatja azt, amire beavatták. Nem is csak gyógyításra voltak képesek az ilyen emberek, és a tanítványaik. A tanítvány tanult vagy tíz éve, gyakorolt még ugyanennyit, és akkor már elmondhatta, hogy megtanulta, amit a mestere tanított. Még húsz év, és ha az alatt folyamatosan fejlődött, ő is fogadhatott élete alatt 2-3 tanítványt. A mester nem azért tanította, hogy a tanítvány főzzön rá, meg elvégezze a házimunkát. A házimunka szerepe sem feltétlen fizetség volt. Nem fizetségként kérte ezt a tanítványoktól. Amit a tanítvány adott, az az élete. Mivel az a tanítvány, aki a mester mellett maradt, az életét adta fel a tanulásért. Ebből a mester csak annyit nyert, hogy a rendszer, amit tanított, tovább élt egy generációval.

2020. dec. 25. 17:04
 14/18 anonim ***** válasza:
12 most nem részletezném a szeretet ünnepén, majd legközelebb
2020. dec. 25. 17:23
 15/18 anonim ***** válasza:

13. köszönöm.

14. nem gond kivárom.

Addigis kellemes ünnepeket!

2020. dec. 25. 18:05
 16/18 A kérdező kommentje:

Igazad van Grimfox. Aki fizet egy oktatásért nem biztos h megfelelően végzi el. Sokszor mondták nekem H tanúljak valamit, lehet H sokat kell fizetni érte de úgyis átengednek mert fizetek érte. Ezt mindig ostobaságnak tartottam.

Inkább ingyen osszuk meg másoknak. Sokkal jobb is lesz a lelkiismeretem.

2020. dec. 25. 22:01
 17/18 Grimfox ***** válasza:
Viszont azt is meg kell válogatni, kivel osztod meg. Mindegy, hogy pénzért, vagy ingyen, de ha alkalmatlan, vagy épp rosszindulatú emberrel osztod meg a tudásod, azért, amit a tudással tesz, te, mint oktatója is felelős leszel. Ha kárt tesz magában, mert nem alkalmas rá, azért szintén. Ha ingyen osztod meg a tudásod, akkor megválogathatod, hogy kinek adod át, felmérheted, milyen sebességgel képes megtanulni, és milyen mélységig juthat el az adott pillanatban.
2020. dec. 25. 22:16
 18/18 anonim ***** válasza:
15 viszont
2020. dec. 27. 11:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!