Ha valakinek van oklevele arra, hogy ő valamiféle auragyógyító, annak fizetnétek?
Van egy barátom, aki Thétha Helingezett-nem tudom h hogyan írják. lényeg h sokat fizetett h megtanúljon úgymond spirituálisan gyógyítani.
Van oklevele stb. velem kipróbálta h mit tud, s őszíntén szólva én nagyon szkeptikus vagyok,de valóban jót tett velem. Montam neki h vállalkozhatna ijesmiben s pénzt kereshetne a tudásával.
Mondok neked egy két dolgot,amibe kapaszkodhatsz.
És elindul a placebo hatás.
Oklevelek tömegét lehet venni a gyorsnyomdákba.
De igen,ha elég ügyes kereshet vele pénzt.
A szellemi gyógyító technikák nem arra valók, hogy azzal keresd meg a pénzed. Azok arra valók, hogy a munkád mellett segíthess azokon, akiknek szüksége van rá. Ha elkezdi valaki pénzért árulni, elveszíti szem elől a szellemi módszerek lényegét, emiatt csökken, vagy megszűnik a gyógyító képessége(amennyiben rendelkezett ezzel). Az ilyen módszerek nem megértésen alapulnak, hanem "beavatják" vagy behangolják őket, kapnak egy alap koncepciót, és aztán gyakorolhatják. Nem tudják működtetni, ha csökken a tudatosságuk a szellemi szinten(elkezdenek az anyagi dolgokra összpontosítani, pl pénzkereset).
Legjobb lenne-ha tényleg rendelkezik képességgel a gyógyításra, vagy a gyógyulás támogatására- ha ezt a képességet csak jóakaratból használná, az se baj, ha csak olyanokon, akiket ismer, és akikkel jóban van.
Ő neki is fizetnie kellett 100 000 Ft okat H elvégezze a gyógyító tanfolyamokat.
Akkor az oktatóknak is ingyen kellett volna mindenkit tanitaniuk.
Sajnos így van. Ingyen kellett volna...Ez a probléma az ilyen rendszerekkel. És az ilyen "mesterekkel". A saját anyagi gyarapodásukat fontosabbnak tartják, mint a saját, vagy a rájuk bízott emberek szellemi gyarapodását. Az ilyen rendszerek rend szerint megromlanak, eltorzulnak, és vesztenek a hatékonyságukból. (amelyik eredetileg hatékony volt)
Az is probléma, hogy ha valaki fizet, az elvégezheti a tanfolyamot, még ha semmilyen értelemben nem alkalmas vagy felkészült rá, akkor is. Láttam már olyat, akit hasonló tanfolyam kifordított önmagából. A tanítója még csak nem is vette ezt észre, nem hogy segített volna leküzdeni a problémát. Ha a "mester" pénzt kér már az oktatásért, nem csoda, ha a tanítványok is úgy gondolják, ez a természetes.
Nézd! Mooji nem vesz el pénzt!
Van tisztességes munkája!
régen is "fizettek" tanításért, mostak, főztek, takarítottak stb. stb. Hány meg hány történet szól erről. Ma megváltozott a díszlet, mások a lehetőségek. Így a fizetség ma már nem "szolgálat" hanem pénz. Bár az előbbit többre tartanám, egy légtérben a mesterrel, jelentősen gyorsítaná a tanítvány fejlődését.
Az oklevél igazából nem sokat tesz a latba, a papír egyre kevésbé számít, képes vagy rá vagy sem.
A kínai gyógyászatnak meg nagyon kicsi része "spirituális". s ezt csak azért mert elég sok túlspilázott ezózott gyógymód ebből és a természetgyógyászatból ered.
A kézrátétel gyógymód, annyi hogy a tenyérhő jó hatással van a sérült felületre. Lehetne lávakő is. de a kéz kéznél van, és olcsóbb.
+ gyakran csak annyi a "beteg" baja, hogy keveset törődnek/foglalkoznak vele. erre kell a hókusz pókusz meg az érintés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!