Miért nem szabad terhesen temetésre menni?
Figyelt kérdés
Apukám testvérének a férjének most lesz a temetése (Isten nyugasztalja), s hallottam olyanról, hogy várandósan rossz ómen temetésen részt venni.
(Jelenleg várandós vagyok).
2020. dec. 15. 21:49
12/23 anonim válasza:
11es! Neeee 🤣😂🤦♀️🤦♀️
Egyébként ez babona. Én is voltam sajnos terhesen, 2x is terhesen.
A fiam pedig mégsem lett maga az ördög. (Bár elég rossz gyerek 🤔😅
13/23 anonim válasza:
Várandósan voltam édesapám temetésén.
Eszembe nem jutott amiatt elmenni, hogy terhes vagyok.
15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2020. dec. 16. 10:14
16/23 anonim válasza:
#11... Remélem te a házból sem lépsz ki ilyen hozzáállással 🤦
Jó h van mire fogni mindent... Az ilyen idióták miatt tartunk itt ahol ... 🤦 Legalább hülyeségeket ne írnál ha nem tudsz semmit
17/23 anonim válasza:
Max. 50 fő lehet temetésen. Terhes ugyanúgy mehet, mint terheletlen. :-)
18/23 anonim válasza:
Szerintem az lehet az alapja, hogy ha nagyon közeli valakink hal meg, nagyon kiborulunk a temetésen, az meg nyilván nem jó a picinek, de ez igazából mindenre igaz, ami kiborít, nem maga a temetés a gond.
19/23 A kérdező kommentje:
Találtam azóta egy jó cikket, s azt írták, hogy az új lelkeknek nem szabad találkoznia a távozó lelkekkel.
Érdekes felvetés.
2020. dec. 16. 17:48
20/23 anonim válasza:
Mondom, kérdező, a te kérdésed helye az Ezotéria rovatban van!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!