Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Minden betegségnek lelki oka...

Minden betegségnek lelki oka van? Pl az ételallergiának nyitott gerinccel születésnek akkor ilyen alapján mi a magyarázata?

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 14:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Pikkelysömörös vagyok: a betegségem genetikai alapú. Van, akinek magától kijön, de nekem anyám halála után lett (taccsra lettem vágva). De előhozhatja műtét is, valamilyen belső gyulladás, vagy bármi. Szóval nem hülyeség, amit írtam, ez így van, tudományos tény... Azt, hogy minden betegségnél így van-e, nem, sok betegség van, aminek semi köze a lelki dolgokhoz, mert egy vírus nem azért kerül a szervezetbe, mert meghalt valakid és padlón vagy, szenvedsz, stb.

A lelki bajok sok betegséget elő tudnak idézni, fizikai problémát is tudnak okozni. Teljes szívemből gyűlöltem a munkahelyem, remegtem reggel, ha be kellett menni, odáig fajult a helyzet, hogy hasmenésem lett, sokszor hánytam és fájt a fejem.

2010. aug. 14. 09:02
 12/12 BlackSword ***** válasza:

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:05!

Miért akkor az mi, ha nem ölés??? Hülyegyerek... Nem össznépileg gondoltam, hanem egyessével... Nem bombázásról írtam, hanem arról, amikor az ellenség méterekre van, és úgy jkell lelőni... És nem demagóg íróasztalok melletti emberek utólagos véleményéről, hanem arról a katónáról, aki meghúzta a ravaszt... Ha nem tudod mitről van szó, akkor inkább ne írj!!!

2010. aug. 14. 09:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!