Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen természetfeletti...

Milyen természetfeletti képességeket lehet megtanulni?

Figyelt kérdés

2020. dec. 10. 17:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Fejben számolás
2020. dec. 11. 01:37
 22/27 anonim ***** válasza:

Úgy vélem amilyen képességeket meglehet tanulni, azok már nem természetfelettiek. Legyen az bármilyen spiritiszta okkultnak tűnő is. Ha bárki megtanulhatja az nem természetes inkább.

Pl Mindenki megtanulhat alap/közép szinten programozni, rajzolni, vagy az anatómiát, filozófiát, de csak kevesen vannak azok kik az szorgalmuknak kitartásuknak vagy alap képességüknek köszönhetően képesek megélni belőle.

Részemről ugyan így van a testkilépés, telekinézis, elektrokinézis, telepátia és az auralátás is.

kinek könnyebb, kinek nehezebb. De nem földöntúli cucc....

2020. dec. 11. 11:30
 23/27 Grimfox ***** válasza:
A természetfeletti csak egy megnevezés. Nincs semmi ami a természet fölött áll, vagy létezik. Az emberi megértés fölött álló dolgok léteznek csak. Erre ragasztják rá gyakran ezt az elnevezést. Viszont egy beszélgetésben mindenki tudni fogja, mire gondolsz, ha ezt a szót használod.
2020. dec. 11. 11:40
 24/27 SZücsöm ***** válasza:
Én egy multkori "chikungos" kérdésnél olvastam Grimfox és Koborlo1 beszélgetését és az alapján próbálom már azóta érzékelni a chit hisz szerintem ha léteznek ilyen "képességek" akkor ez egy tök alap kezdőpont kéne hogy legyen. Bevallom még semmit se sikerült elérnem. Meditációval annyit sikerült hogy már jóval kevésbé cikáznak kelletlen gondolatok az elmémben miközben próbálok meditálni. Tehát lehet hogy én csinálok valamit rosszul vagy csak szimpán tehetségtelen vagyok. De legalább nem adom fel. :D
2020. dec. 11. 16:14
 25/27 Grimfox ***** válasza:
100%

Ha chi-t akarsz érzékelni, akkor feküdj le a hátadra, és kezdj el az orrodon át lélegezni. Belégzésnél nyomd ki az alhasad, főleg a köldök alatti területet, mintha oda szívnád be a levegőt. Amennyire lehet, süllyeszd le a rekeszizmodat belégzéskor, és a gátizmodat is mozgasd lefelé. Kilégzésnél emeld fel a gátizmodat, és engedd a hasad visszasüllyedni, a rekeszizmod pedig emelkedjen fel. Két légzés között ne tarts kényszeres szünetet, és a belélegzett levegőt se tartsd bent. Próbáld ezt a légzést minimum egy percig csinálni, miközben figyeled a köldök alatt egy tenyérrel elhelyezkedő területet.

Ez az egyik legalapvetőbb chi gyűjtő gyakorlat. Minél lazábbak az izmaid, és minél könnyedebben, lazábban végzed a gyakorlatot, annál gyorsabban, és annál erősebben fogod érzékelni a chi-t. Nem sok mindent tudsz majd vele kezdeni ezen a ponton, de érzékelni azt fogod. Melegség, nyomás, bizsergés, vagy ezek elegye a köldök alatt, a hasadon belül, de nem túl mélyen mutatja, hogy sikerült a gyakorlat.

2020. dec. 11. 16:25
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

24-es tök jó, hogy próbálkozol 🙏

Az egy teljesen Jó gyakorlat, amit Grimfox írt, de nem vagyunk egyformák, vannak akik vizualizációban nagyon erősek, vannak akik inkább éreznek, de nem látnak, vannak akik mindkettőben jók...vagy sem...szerintem a chi-t a tenyerekkel lehet a legkönnyebben megérezni-megtapasztalni...mondok én is egy gyakorlatot, hátha :)

dörzsöld össze 5-10 másodpercig a tenyereidet, érezd hogy felmelegednek, majd tapsolj 5-10 másodpercig...ezt ismételd kétszer-háromszor, hogy "felébreszd" a tenyereidet.

Tartsd magad elé, egymás felé a tenyereidet köldök magasságban, mintha egy nagy strandlabdát tartanál, egymástól 20-30 centire a tenyerek. Képzeld el, hogy ott van egy gömb a tenyereid között, és tartod. Amikor belélegzel, ebbe a gömbbe lélegzed be a levegőt és az energiát, amikor kilélegzel viszont csak a levegő távozik, az energia benne marad. Lélegezz pár percig folyamatosan, a saját nyugodt tempódban, és érezd hogy a gömb egyre jobban megtelik. A tenyereid között közben próbáld folyamatosan érezni a gömböt, kicsit összenyomod, kicsit széthúzod 20-40 cm között kb.

Nem kell erőlködni, egy talán van, talán nincs, talán igaz, talán nem állapotot érdemes megpróbálni tartani fejben.

Szerintem max 5 perc, és megérzed.

2020. dec. 11. 16:47
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi hülyeséget
2020. dec. 11. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!