Van itt valakinek paranormális képessége?
Figyelt kérdés
Hogy fejlesztette ki? Vagy születésétől fogva megvolt?2018. ápr. 27. 19:46
1/19 anonim válasza:
Ciklikusan vannak nagyon konkrét megérzéseim.1-2 hónapig tart, aztán elmúlik. 1-2 év szünet, aztán újra előjön a jövőbelátás. Ijesztően hat rám is, a környezetemre is.
2/19 anonim válasza:
Paranormálisan szeretem a jégkrémet. És jól átsütve.
3/19 anonim válasza:
Időutazó vagyok és a múltat is látom.
Nem fejlesztettem, igy születtem.
5/19 anonim válasza:
Nem mondanám képességnek vagy ilyesmi, viszont egy családi vállalkozást örököltem, mely szerint nekem kell tovább kísérnem a holtakat. Eleinte morbid volt és folyton fekete csukjában néha melegem lesz, mellesleg állandóan viselnem kell a csontváz maszkot is. A kaszát is folyton élezni kell. Kimerítő tud lenni.
6/19 anonim válasza:
Sem itt, sem máshol nincs senkinek.
7/19 anonim válasza:
Megtanultam a hapcis böffinget a nagyfiúkból. Nagyon sokat gyakoroltam. Másfél évet remeteként az erőben töltöttem, hogy ne keltsem fel a különleges szervek figyelmét
9/19 anonim válasza:
Minden normális, csak te vagy gátlásos. Nem lehet kifejleszteni egy magadnál magasabb rendű dolgot. A meglét nem idő kérdése, hanem a létezés kérdése. Nem számít a korod. Csak az számít, hogy fel tudod-e ismerni, mi az amire azt mondod paranormális.
10/19 anonim válasza:
Létezik egyáltalán képesség, vagy csak üzleti csalás az egész? :) Érdemes ezen elgondolkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!