Van itt valakinek paranormális képessége?
Van, magától fejlődött ki, ezt a dolgot nem lehet akarással "kifejleszteni", mert ha akarsz valamit, akkor eredményeket is elvársz és az első csalódás rögtön el fogja venni a kedved az egésztől.
Nem egy ismerősöm akart már ilyesmit kifejleszteni, mindegyik csalódással végződött...
Ha van dolgod ilyesmivel, akkor az be fog következni, ha nincs, akkor hiába akarod, akkor sem lesz semmi. Ez van.
Kartávolságon belül anyagot mozgatok.
Hangokat hallok melyeket a nagyon távol álló emberek már nem képesek.
Egyszerre 2 szemmel is tudok kacsintani.
Az időben képes vagyok aktuális gravitációs inerciarendszertől függően előre haladni.
A szabadban megérzem ha esik az eső.
Eldöntendő kérdéseket 50%-os pontossággal előre megjósolom.
Szimultán 5 ellenfél ellen is tudok sakkozni. Volt, hogy majdnem nyertem.
Végigvittem a Dark Souls 3-at.
Éppen hogy az akarat az, ami segíthet fejlődnöd. Ha a tiszta elméd ami fiatal korodban a tied volt elvesztetted, akkor már csak a nyers akarat hozhat ismét eredményeket, ha megfelelően erős. Persze nem árt ehhez egy kellőképpen egészséges test sem, aminek az idő ellensége. Főleg a mi korunkban. Szóval 46 évesen elpuhosodva, életuntan, hirtelen felindultságból ne is várj nagy eredményeket, nem lesznek. Lehet ezen változtatni, de az megint csak időt vesz igénybe, és a feladattal való teljes azonosulást. És kérdés, hogy van-e értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!