Az edzéstől leszek erősebb.. 😂🤦♂️.
akkor ezt a hármat szeretném kipróbálni. :)
"És melyiket lehet a legkönnyebben elsajátitani?"
Rögtön a melyik a legkönnyebb szöveg. :D
"Köszönöm, és olyan van amitől erősebb leszek? :D vagy okosabb?"
Erősebb az edzéstől leszel, okosabb a tanulástól.
Szia Kérdező!
Nagyon ritkán írok ide.
Spiritizmust, okkultizmust mágiát tanulmányozom már 25 éve.
Néha szoktam ide írni, ha találok olyan kérdést ahol megtudok kicsit nyilvánulni.
Senkinek nem akarok segíteni ilyen képességekben csak is magam szolgálatára használom.
Agykontroll meditáció és jóga jógalégzéssel volt az alap, amikor elsőnek felfedeztem magamban olyan paranormálisnak mondott de valójában természetes képességeket, amit sokan felfogni sem tudnának.
Legelső próbálkozásaim az elme képességeihez voltak köthetőek.Elsőnek a gondolatprogramozást próbáltam ki és figyeltem miként hogy nyilvánul meg.
Konkrét eseményt vizualizáltam, vártam mikor nyilvánul meg.
Ismerősöm balesete volt ez.Délután hívott, hogy a kocsija összetört, árokba hajtott, ha tudok menjek érte, nincs baja de a kocsinak totálkár van.
Később az elmeprogramozást emberekre próbáltam ki, hogy azt csinálják amit vizualizálok, sok energia és próbálkozás után sikerült ez is.
Több olyan képességem is van amik az elméhez köthetőek, de mivel mágiával foglalkozom elsősorban ezeket nem gyakorlom már.
Tudatkihelyezés és tudatáthelyezés volt az amit nagyon kiakartam próbálni.
tudatkihelyezés amit sokan asztrál utazásnak hívnak, de ennek sok fajtája van.
Valós idejű, éter vagy asztrál síkba való utazás, vagy Földtől távolabbi helyek felkeresése a tudat által.Ezt a programtechnikát használtak sok MK ultra programban is, de olyan tudatmanipulációs technikákban is mint az amerikai hadsereg távolérzékelési programjai.
Ezeket kis gyakorlással mindenki eltudja még sajátítani.
talán ez a vége, ahová egy laikus ember párév gyakorlással eltud jutni.
Tudatáthelyezés volt az amire már komolyabban rákészültem.
A tudat áthelyezése egy élő ember tudata mellé.Kiszorítani nem tudod, de amikor ezt csinálod, fogja érzékelni, de valami dejavu érzés jelentkezik nála.
Nos erről a technikáról nem akarok sokat írni, nem hiszem hogy van ilyen ember aki ezt itt kipróbálta volna, de mivel a kérdéshez tartozik ezért leírom.
Elsőnek egyszerű program volt csak ismerősöm tudatába belemészni, majd felhívni magam, ahogy a szobában vagyok.
elég gyorsan összejött.meditáltam ezen egy kicsit, majd komolyabb dolgok jöttek.valakivel olyat csináltatni, amit nem akart.
Nyáron próbáltam ki egy eldugottabb helyen leültem majd mikor elértem a tudatommal azt a szintet ahol tudom ezt csinálni kiválasztottam egy embert akit láttam kicsit messzebb.
majd pár dolgot megcsináltattam vele.pl elesik séta közben, karjait összevissza dobálja, mutogat.
Persze nem értette mi történik vele.
nos ezzel a technikával sokat foglalkoztam.nem írom le mik voltak, de akinek csak egy kis képzelőereje van, beletud gondolni hogyha másokat rátud venni sokmindenre akkor mit csinálna a helyükben.
De ahogy sokszor írtam, fekete mágiával foglalkozom ezekkel a dolgokkal már majdnem 10 éve nem foglalkozom, mert amit akartam már elértem.
Egyik sem szuperképesség, tanulni lehet mindegyiket.
Sok sok év kell hozzá.
Komolyabb dolgokra ott van a mágia, az univerzális erő használata.
Hókuszpókuszban max a törpikék hisznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!