Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Halál után van valami?

Halál után van valami?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kis koromba hittem a menny és a pokolban, nagyon vallásos voltam(katolikus vagyok) jártam szent misére, voltam első áldozó, most 22 éves vagyok, hiszek ugyan úgy Istenben és Jézusban meg a halál utáni életben, de mindent nem hiszek el, sok minden bűnnek van ítélve a bibliaban is, én azt mondom valóban senki de senki nem tudja hogy a halál után mivan csak az aki már meghalt. Abban igaza van a vallási vezetőknek hogy szeressük egymást. Éljünk békességben. Ha tudunk segítsünk a másik emberen ezzel maximálisan egyet értek,, de azzal nem hogy bele akarnak folyni az ember magán életébe, szerintem joga van mindenkinek úgy élni ahogy akar. Csak másoknak ne ártson.
2020. dec. 5. 20:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
yep, Van valami.
2020. dec. 6. 18:16
 12/12 anonim ***** válasza:
#8-os vagyok, miért pontoztatok le? A képzeletbeli istenetek majd halálotok után elvisz titeket valamerre? Sajnálom, de ez nem így van. A halállal véget ér az élet.
2020. dec. 6. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!