Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Halál után van valami?

Halál után van valami?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kis koromba hittem a menny és a pokolban, nagyon vallásos voltam(katolikus vagyok) jártam szent misére, voltam első áldozó, most 22 éves vagyok, hiszek ugyan úgy Istenben és Jézusban meg a halál utáni életben, de mindent nem hiszek el, sok minden bűnnek van ítélve a bibliaban is, én azt mondom valóban senki de senki nem tudja hogy a halál után mivan csak az aki már meghalt. Abban igaza van a vallási vezetőknek hogy szeressük egymást. Éljünk békességben. Ha tudunk segítsünk a másik emberen ezzel maximálisan egyet értek,, de azzal nem hogy bele akarnak folyni az ember magán életébe, szerintem joga van mindenkinek úgy élni ahogy akar. Csak másoknak ne ártson.
2020. dec. 5. 20:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Én a karmában/újjászületésben hiszek.
2020. dec. 5. 20:54
 2/12 anonim ***** válasza:
60%

Az emlékek az elhúnytról.

Ha már azok sincsenek, az az igazi halál.

2020. dec. 5. 20:54
 3/12 anonim ***** válasza:
73%

ha csak radikálban a bibliát nézzük, vagy teológiai dolgokat, akkor igazából egy csomó dolog szabadra van hagyva nagyon. aztán erre valahogy ráépül ez a szokás rendszer, ami valahogy a kétezer évben ilyen lett. ez van.

a halál után pedig a találkozás van Istennel, amit igazából senki nem tud, hogy mit jelent. nekem azok az Isten leírások tetszenek, amik egy az egyben úgy határozzák meg Istent, hogy az amiről semmit nem mondhatunk, mert annyira más, hogy a szavaink egyáltalán nem érik el.

2020. dec. 5. 21:13
 4/12 anonim válasza:
81%
Vannak tézisek az energia és a lélek összekapcsolásával. Vannak erről hosszas irományok, az energia állandóságáról.. Igazából ezt hosszasan nem szeretném itt kifejteni, talán nem is tudnám helyesen. A lényeg, hogy az energia mindennek a hajtója, működtetője, nekünk embereknek is, az energia pedig egy állandó dolog, ami nem vész el ugyebár, csak átalakul ( kis átmenet a fizika irányába ). A lélek ilyen elméletben azonosítható az embert hajtó végtelen energiával, ami halál után továbbra sem tűnik el, valahol megmarad. ( Ebből pedig a lélekvándorlás, újjászületés következik. ) Lehet ezen filozofálni, senki nem tudja és mindenki megfogja tudni egyszer, viszont elmondani senki nem fogja. :D
2020. dec. 5. 21:13
 5/12 anonim ***** válasza:
16%

Miután meghalsz, tested szervei szétfolynak, bogarak és kukacok eszik majd a testedet, csontvázad megmarad. Ennyi történik, ez a szomorú valóság.

Minden más csak fantázia, hogy valamivel könnyítsük a fájdalmainkat. A halálból még senkise jött vissza, hogy mesélni tudjon róla, hogy mi van utána.

2020. dec. 5. 21:18
 6/12 anonim ***** válasza:
52%

Én hiszek a reinkarnációban.

(Ujjászületésben)

Ezért a végrendeletemben mindent saját magamra hagyok,

hogy ne megint a nulláról kelljen majd kezdenem.

:)

2020. dec. 5. 21:38
 7/12 anonim ***** válasza:
60%

5-ös

Tény, hogy senki nem jött vissza, de egy csomó olyan eset van hogy egyes emberek (főleg gyerekek) képesek emlékezni az előző életükre szóval a lélek nem hiszem hogy megszűnik csak a test. Meg nem minden esetben esznek meg a kukacok, mondjuk ha elhamvasztanak szóval menj és máshol rontsd a levegőt! ;)

2020. dec. 5. 21:40
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Nincs.
2020. dec. 5. 22:42
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha elég sok időt hagynak, akkor kőolaj, más nincs... Minden teremtés történet, és halál utáni mese, azért kell, mert nehéz elfogadni magát a létet, amiben senki sem önmaga akaratából születik, és a megsemmisülést ezt a legnehezebb elfogadni!
2020. dec. 5. 22:46
 10/12 anonim ***** válasza:
7-es egy elmebeteg.
2020. dec. 6. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!