Mit láthattam tegnap?
Tegnap sétálni voltam és olyan volt mitha lett volna valaki a tetőn és ugrani készülne Barátomnak akárhogy mutogattam magyaráztam nem látta, hogy most én néztem be valamit.. Egyébként hiszek a szellemekben és az ilyenekben. De eddig szellemet nem láttam csak 1x angyalt is láttam már 1x...sokszor hülyének néznek emiatt amúgy... Voltam már szpichotronikusnál és mondtam neki ezeket erre csak annyit mondott, hogy boszorkány vagyok és kézrátétellel tudok gyógyítani.Nem fejtette ki jobban. Ezek mit jelentenek?
Előre köszönöm a válaszokat!
Az őrangyalod mindig veled van...a fülsípolás üzenet,ilyenkor belülre kell hallgatózni,mert feloldandó probléma,feladat jön a tudatalattiból,erre figyelmeztet.A fénypontok szerintem játék részéről..
Egyébként 2 őrangyala van mindenkinek a főbb életterületekre..
Ha a szellemgyógyász azt mondta,hogy boszorkány vagy és kézrátétellel gyógyítasz akkor az vagy,mert egy előző életedben a tapasztalat már kiforrt benned..Energiagyógyászat googli..Boszorkányság googli...ízlelgesd magadban amit találsz..mi az amivel tudsz azonosulni és hagyd,hogy feltörjön benned,az a te utad..
Ha egy angyal feketében mutatkozik akkor tudatosan öltötte magára és nem azért,mert "sötét",meg "gonosz"...vagy bukott..egyébként ez a bukás is egy önkéntes szolgálat részükről,de ez most nem ide tartozik..A halál angyala valójában egy lélekcsalád könnyen lehet,hogy olyat láttál és rendszerint feketében vannak..A kék és zöld aura a megértés és szeretet szimbolikája..
Boszorkány??
Hát én is hiszek ilyenekben nem vagy hülye!
Csak azok az emberek nem hiszik el nekünk ami történt,aztán ha egyszer velük is fog nem fogjak beismerni hogy neked volt igazad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!