Tegnap sétálni voltam és olyan volt mitha lett volna valaki a tetőn és ugrani készülne Barátomnak akárhogy mutogattam magyaráztam nem látta, hogy most én néztem be valamit.. Egyébként hiszek a szellemekben és az ilyenekben. De eddig szellemet nem láttam csak 1x angyalt is láttam már 1x...sokszor hülyének néznek emiatt amúgy... Voltam már szpichotronikusnál és mondtam neki ezeket erre csak annyit mondott, hogy boszorkány vagyok és kézrátétellel tudok gyógyítani.Nem fejtette ki jobban. Ezek mit jelentenek?
Ha a valóságot látod, és tényleg alkalmas vagy rá, hogy gyógyíts, még nem leszel boszorkány, csak szellemileg érzékeny személy. Boszorkány akkor leszel, ha úgy döntesz, hogy ebbe az irányba tereled az életed, és fejleszted a képességeidet.
Minden esetre először győződj meg saját magad(ne valaki mástól kérdezd), hogy amit látsz, és tapasztalsz, az valóság e.
2020. nov. 29. 20:58
2/18 anonim válasza:
Füstölt egy kémény.
2020. nov. 29. 22:23
3/18 anonim válasza:
Kérdező! Na, és hogy nézett ki az az angyal,mit mondott neked, mit csinált?
2020. nov. 30. 01:55
4/18 anonim válasza:
"...1x angyalt is láttam már..."
Biztos vagy benne, hogy egy angyal volt?
2020. nov. 30. 03:10
5/18 A kérdező kommentje:
Igen, biztos vagyok benne. Fekete ember formája volt és kékes-zöld kövonala. Szárny szerűsége is volt, előtte meglepődtem, mert suliba menet voltam és előtte soha nem láttam. Aztán van egy ismerősöm aki rendesen lát és ebben foglalkozik is, hogy mi volt. Mondta, hogy egy gyászoló angyalt láttam. Hozzá teszem ahol ezt láttam akkor előzőnap elütöttek egy idős nénit és ott helyben szörnyet halt. Aztán ebbe bele is nyugodtam. Azt mondják, ha sílol a füled vagy összemenő fény pontokat láts akkor az őrangyalod van ott veled.
2020. nov. 30. 07:16
6/18 anonim válasza:
Lehet láttad a molyembert.
2020. nov. 30. 09:41
7/18 anonim válasza:
Ezek szerint a néni nem a Mennyországba került.. Vagy miért gyászolta az angyal?
2020. nov. 30. 11:22
8/18 Grimfox válasza:
Ami sötét, árnyékszerű, vagy fekete, az nem valószínű, hogy jóindulatú. Vagy eleve ártalmas az emberre, vagy a szenvedés sötétítette el. A gyásztól nem lesz fekete. Nem lehet, hogy a néni árnyékát láttad? Egy nappal a halála után még könnyen a halála helyszínéhez közel lehet.
2020. nov. 30. 11:30
9/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Én nem értek hozzá azt tudom elmondani amit láttam meg amit nekem, mondtak, hogy mit jelent. Az egy gyászoló angyal volt aki a nénit felsegítette. Egyébként fogalmam sincs, de érdekel ez az egész, csak nincs aki rendesen felvilágosítana és elmagyarázná
2020. nov. 30. 11:42
10/18 anonim válasza:
Én sem tudom elhinni, hogy egy angyal elfeketedne - hacsak nem bukott.. Érdekes történet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!