Letakart tükörről mit gondolsz?
Sajnos elhunyt az édesapám nemrég és anyukám letakarta a tükröket. Eredetileg mindkettőt, most csak az egyik van letakarva.
Először félig esett le a takaróhuzat amivel le volt takarva, aztán teljesen.
Ti, akik takartatok már le tükröt, mit gondolnátok: ezoterikus oka van vagy csak nem volt elég jól rögzítve?
Hiedelem világ úgy tartja hogy a tükör az átjáró holt és élők világa között.
És ha a tükör nincs le takarva és a halott vissza tükröződik bene akkor itt ragad és marad a lelke ami nyughatatlan lesz .
Az egyik albérletben ahol laktam, a nappaliban a szekreny ajtaja full tukor volt. Mindig kirazott a hideg ha ejszaka mentem ki a mosdóba. Es valami miatt mindig hűvösnek ereztem ott a levegőt.
Nem hiszek az ezoteriaval kapcsolatos dolgokban, de neha féltem éjszaka...
Szerintem apád annyira unatkozik a túlvilágon, hogy nincs jobb dolga, mint visszajárni és takarókat lerángatni tükrökről.
Szerintem beszéljetek vele, hogy találjon végre valami hobbit, mert az örökkévalóság így baromi hosszú és unalmas lesz.
Lepontozok racionális választ kérek ?
Vagy azért takarják le a tükröt mert van lepedő ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!