Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Letakart tükörről mit gondolsz?

Letakart tükörről mit gondolsz?

Figyelt kérdés

Sajnos elhunyt az édesapám nemrég és anyukám letakarta a tükröket. Eredetileg mindkettőt, most csak az egyik van letakarva.

Először félig esett le a takaróhuzat amivel le volt takarva, aztán teljesen.

Ti, akik takartatok már le tükröt, mit gondolnátok: ezoterikus oka van vagy csak nem volt elég jól rögzítve?

2020. szept. 19. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Amikor új házba költöztünk nagyon régen, a szobám egyik oldalán végig beépített szekrény volt. Három nagy elhúzhatós ajtója volt, a középső telibe tükrös. A szobát csak úgy lehetett rendezni, hogy at ágy pont a tükörrel volt szembe. Szerencsére, egy ilyen lehúzhatós vászon volt a tükrös rész fölé szerelve a szekrényen, amit én fekvéskor mindig le is húztam rá. Nem vagyok sem ilyen ezotérikus személy, nagyon nem is kutatom a témát, de egyszerűen jobb volt a közérzetem is amikor le lett takarva. Ebből kiindulva lehet akár ezotérikus oka is, de szimplán csak az is, hogy lecsúszott mert nem volt rajta rendesen a takaró, ezt sajnos nem lehet megmondani, de elképzelhetőnek tartom az előbbit is.
2020. szept. 19. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt jól rögzítve. Nincs semmilyen jelentősége annak, hogy lecsúszott a takaróhuzat.
2020. szept. 19. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:
32%

Hiedelem világ úgy tartja hogy a tükör az átjáró holt és élők világa között.

És ha a tükör nincs le takarva és a halott vissza tükröződik bene akkor itt ragad és marad a lelke ami nyughatatlan lesz .

2020. szept. 19. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Az egyik albérletben ahol laktam, a nappaliban a szekreny ajtaja full tukor volt. Mindig kirazott a hideg ha ejszaka mentem ki a mosdóba. Es valami miatt mindig hűvösnek ereztem ott a levegőt.

Nem hiszek az ezoteriaval kapcsolatos dolgokban, de neha féltem éjszaka...

2020. szept. 19. 12:04
 5/6 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem apád annyira unatkozik a túlvilágon, hogy nincs jobb dolga, mint visszajárni és takarókat lerángatni tükrökről.

Szerintem beszéljetek vele, hogy találjon végre valami hobbit, mert az örökkévalóság így baromi hosszú és unalmas lesz.

2020. szept. 19. 15:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Lepontozok racionális választ kérek ?

Vagy azért takarják le a tükröt mert van lepedő ?

2020. szept. 20. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!