Veletek is történtek ilyen különös véletlenek?
Velem is történt már. Azon töprengtem péntek este a discovery nézés közben, hogy vajon akkor ki lehetett minden idők legjobb hadvezére. Gondoltam iszom egy jót és megnéztem mi van tartalékba, akkor láttam hogy Napoleon Konyak
Máskor a világgazdasági válságokról, tőzsdepánikról néztem a nagyival egy elemző filmet a Discoveryn. Nagyon szeretem a tudományos csatornákat. Épp azon töprengtem mi lehetett a valós oka ezeknek a népnyúzó válságoknak. Ki tehetné rendbe a világot. Gondoltam iszom teát. Mondtam kimegyek csinálok egyet a nagyinak is. Azt mondta ott van fent az a nagy mindkettőknek tudok benne főzni. Szeretek sok teát fogyasztani. És akkor megláttam ezt [link]
Én 1* a sín, váltó működésén gondolkodtam egy villamoson, és amikor egy váltóhoz értünk, akkor világosodtam meg.
Pedig már idősebb korosztály vagyok.
A 2-es miért lett leszavazva amikor teljesen helyes amit írt?
A kérdésnek semmi értelme. Hisz Amerikát Kolumbusz Kristóf fedezte fel, de Amerigo Vespucci jött rá, hogy az egy új földrész.
Akkor, hogy jön ide (Marco) Polo aki sosem járt arra és több mint 100 évvel Amerika felfedezése elött élt?
Szóval romboltam a közösséget azzal, hogy rávilágítottam egy baromságra. És látni, hogy gúnyosan nevettem.
Köszönöm nincs több kérdésem. 😀
Akkor ezek szerint nem számít ha valami baromság, amíg a közösség jó. 🤣 (Ne ez volt a gúnyos)
Ne erre én is le lettem pontozva. :D
Látom itt az ezo rovatban nem szabad semmiféle logikátlanságra rámutatni.
De jut eszembe, a múltkor séta közben azon gondolkodtam, hogy ki is védte az egri várat a törökkel szemben. Aztán mikor felpillantottam, megláttam, hogy pont egy Szent István szobor elött állok! Hát nem hihetetlen? Veletek is volt már hasonló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!