Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Veletek is történtek ilyen...

Veletek is történtek ilyen különös véletlenek?

Figyelt kérdés
Én például minap éppen azon gondolkodtam, melyik évben és ki"fedezte fel" Amerikát. Beültem az autóba, kitolattam, és megláttam egy Polo modelltípusú Wolksvagent :D És ez még nem is olyan durva, sokszor történnek velem ilyen különös egybeesések. Veletek mi a helyzet?

2020. szept. 3. 16:23
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Velem is történt már. Kinyújtottam a kezem a liftben a levegőbe, hogy megállítsam, és valóban megállt. Azt az ijedtséget melyet az arcom mutatott nem nehéz elképzelni.
2020. szept. 3. 16:33
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Amerikát nem Polo fedezte fel. Még csak nem is járt arra, mert jóval Amerika felfedezése előtt meghalt. De semmi baj. 😀
2020. szept. 3. 17:20
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Velem is történt már. Azon töprengtem péntek este a discovery nézés közben, hogy vajon akkor ki lehetett minden idők legjobb hadvezére. Gondoltam iszom egy jót és megnéztem mi van tartalékba, akkor láttam hogy Napoleon Konyak

Máskor a világgazdasági válságokról, tőzsdepánikról néztem a nagyival egy elemző filmet a Discoveryn. Nagyon szeretem a tudományos csatornákat. Épp azon töprengtem mi lehetett a valós oka ezeknek a népnyúzó válságoknak. Ki tehetné rendbe a világot. Gondoltam iszom teát. Mondtam kimegyek csinálok egyet a nagyinak is. Azt mondta ott van fent az a nagy mindkettőknek tudok benne főzni. Szeretek sok teát fogyasztani. És akkor megláttam ezt [link]

2020. szept. 3. 18:03
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Én 1* a sín, váltó működésén gondolkodtam egy villamoson, és amikor egy váltóhoz értünk, akkor világosodtam meg.

Pedig már idősebb korosztály vagyok.

2020. szept. 3. 18:38
 5/10 Fish1 ***** válasza:
86%
Néhány éve felújítás volt a Moszkva téren. Totál káosz, épp feldobtam magamban a kérdést, hogy "hol kell most lemenni a metróba?" Erre az előttem menő idős úr így szólt az unokájához :"erre gyere, lemegyünk a metróba." Így hát követtem őket. :-)
2020. szept. 3. 22:08
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

A 2-es miért lett leszavazva amikor teljesen helyes amit írt?

A kérdésnek semmi értelme. Hisz Amerikát Kolumbusz Kristóf fedezte fel, de Amerigo Vespucci jött rá, hogy az egy új földrész.

Akkor, hogy jön ide (Marco) Polo aki sosem járt arra és több mint 100 évvel Amerika felfedezése elött élt?

2020. szept. 4. 03:43
 7/10 anonim ***** válasza:
27%
6 azért mert közösségromboló. Gúnyosan nevetett és elterelte a figyelmet a témáról
2020. szept. 4. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:
72%

Szóval romboltam a közösséget azzal, hogy rávilágítottam egy baromságra. És látni, hogy gúnyosan nevettem.

Köszönöm nincs több kérdésem. 😀

Akkor ezek szerint nem számít ha valami baromság, amíg a közösség jó. 🤣 (Ne ez volt a gúnyos)

2020. szept. 4. 15:28
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

Ne erre én is le lettem pontozva. :D

Látom itt az ezo rovatban nem szabad semmiféle logikátlanságra rámutatni.

De jut eszembe, a múltkor séta közben azon gondolkodtam, hogy ki is védte az egri várat a törökkel szemben. Aztán mikor felpillantottam, megláttam, hogy pont egy Szent István szobor elött állok! Hát nem hihetetlen? Veletek is volt már hasonló?

2020. szept. 4. 15:46
 10/10 anonim ***** válasza:
69%
Velem csak annyi, hogy áramszünetre gondoltam a munkehelyemen és kimondtam : Most elmehetne az áram! El is ment és másnap délelőttig tartott. Pedig nem volt vihar meg semmi ilyesmi.
2020. szept. 4. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!