Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Reggelre különös tárgyak...

Reggelre különös tárgyak kerültek a konyhapultra? Szeretnėk végre magyaràzatot!

Figyelt kérdés

Ez az eset még decemberben történt. Hogy miért most teszem fel a kérdést? Mert ismerősök, családtagok akiknek meséltem, mind az alvajárással magyarázták a dolgot, viszont azóta ennyi idő elteltével semmi hasonló nem történt velem, hiába vártam. És előtte sem az életemben. Szóval nem hiszem én bolondultam meg. Tudom biztos jönnek rosszindulatú válaszok, de nem, nem élek drogokkal, és alkoholt sem iszom rendszeresen, akkor este pl egy sima hétköznap volt.

Tehát ami történt akkor: Egyedül élek, kulcsa nincs senkinek, lefeküdtem aludni a szokásos módon. Emlékeim szerint végig aludtam az éjszakát, pisilni se voltam, semmi, csak felkeltem reggel a szokott időben. Aztán a konyha pulton ahol amúgy én mindig szép rendet hagyok, egy tiszta tányér volt, benne a megkezdett WC papír guriga a fürdőből, körülötte a pulton szétdobàlva vattakorongok mindenfelé. Nagyon ijesztő volt, még most is rossz érzés rá gondolni. Amúgy is ha alva jártam volna, életemben először, és utoljára, miért tennék ilyen logikàtlan dolgot? Félek, azóta ez bennem van, màr tv-nél alszom az eset óta. És tulajdonképpen mindkét variáció ijesztő, az főleg hogy más lények tették ezt, de az is ha mégis én voltam, hiszen így kitudja mikor fordul elō mégis újra, és lehet a bejárati ajtón is kimegyek hülyeségeket csinâlni. Szerintetek?

2020. aug. 21. 01:25
 1/6 Miss Endzsi ***** válasza:
92%
Életemben összesen kétszer vagy háromszor jártam alva 6 év kihagyásokkal. Felköltöttem nővéremet és fél órán keresztül magyaráztam neki, hogy nem tudom hova tenni a végtagjaimat az ágyon. Máskor pedig az álmomat hittem valóságnak és meséltem mit kéne tenni, hogy ne egyen meg a húsgolyó.
2020. aug. 21. 01:59
 2/6 anonim ***** válasza:
15%

Mondanám, hogy keress fel egy ördögűző (lehetőleg római katolikus) papot, ha ennyire nyomaszt az emlék még mindig...

Újabban már szenteltvizet sem osztanak a plébániákon (üresek a kőből faragott szentvíztartók rendszeresen mindenhol a koronavírus miatt.)

Esetleg kórházlelkészek még élhetnek az ősrégi hagyománnyal. (Én ismerek egy kórházlelkészt, aki alkalmazza ilyenkor is a szenteltvizet, de azon az emeleten VÖRÖS BESOROLÁS VAN - a koronavírus miatt -, oda nem küldenélek hozzá mostanában.)

Őt persze nem érdekli különösebben a koronavírus (amíg nem utasítják, hogy ne fogadjon külső látogatókat, addig nagyon szívélyesen "hittérít".)

Ördögűzőt viszont biztosan nem ismer - az Ördög létezésében azonban feltétlenül hisz. Eléggé fonák helyzet, sajnálom.

Ui: Szent Mihály ima, Szent Rita (lehetetlen és kilátástalan helyzetekre,) esetleg Pio Atya kilenced alkalmazása. Rózsafüzér litánia? Jézus Szent Vérének oltalmát is kérheted erre a területre.

2020. aug. 21. 04:56
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Két lehetőség van: alvajártál, vagy csak azt hiszed, hogy másnak nincs kulcsa. Vagy nem zártad be az ajtót. Na jó, három.
2020. aug. 21. 05:40
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos ez már nem fog kiderülni, hogy történt .

De azt nem hinném, hogy ha mégis van másnak kulcsa, az csak azért besurran, az éjszaka közepén, hogy ilyen hülye tréfát űzzön. És még nem is bukik le. Akkor már inkább hiszek a szellemkben.

2020. aug. 21. 07:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyok sok relytélyes dolog van, amire nincs magyarázat! A világ sokkal több annál, mint amit látunk érzékelünk. (Másik sík, másik dimenziók, entitások, szellemek, stb.)

Figyeld meg, ha nem lesz más történés, akkor felejtsd el. Ha lesz valami, akkor lépni kell.

2020. aug. 21. 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:
49%
Ennyi erővel Pumukli is lehetett. :)
2020. aug. 22. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!