Kb. tavaly december óta különös morajt hallok. Nem a fejemben van, mert fehér zaj elnyomja és a tévé hangja is. Folyt. lentebb. Mi lehet ez?
Az elején csak este és csak a lakásban, miután kikapcsoltam a tévét akkor hallottam. Mivel reptér közelében lakunk, azt hittem, hogy a repülőgép motorját hallom miközben álló helyzeten melegít. Aztán jött a karantén, repülők is leálltak és rájöttem, hogy ez nem onnan jön. Most már napközben is hallom és már kint a teraszon is. Mély, monoton hang, néha kis szünetekkel. Gondoltam fülproblémára, mert fülcsengésem is van, de azt megszoktam már, nem zavar, de ez elviselhetetlen. Próbáltam utánanézni neten, és találtam is hasonló témát:
Földkéreg elmozdulás és póluscsere van folyamatban,van aki hallja sőt érzékeli is morajlásként,recsegés-ropogásként,időnként kilengés,egyensúlyi zavarok ilyesmi..
A másik lehetőség a földalatti tevékenységek, OV-nek kész a bunkere,most a repterekkel köti össze -legalább tudjuk hol kell majd elkapni :D - szóval az sem lenne meglepő,nézd meg a Denverit hatalmas barlangrendszer van alatta,a belső földet meg sem említem..
A fülcsengés oka ha orvos nem találja akkor a földi változásokhoz való igazítás a magasabb frekvenciákra való behangolásod,ezt a spirituális világ "állításnak" nevezi,főleg a belső hallásra összpontosít ennek is utána nézhetsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!