NASA szerint decemberben jön a 6 napos sötétség? Sok helyen cáfolják, de szerintem a nasa nem riogatta eddig az embereket, ez nem egy bulvár újság.
Bamög, akkó hogy etetem mög a malacokat?
Még lámpa sincs!
"szerintem a nasa nem riogatta eddig az embereket"
Szerintem most sem riogatja. Ez egy bulvár kacsa.
De hozhatod a NASA linket a hivatalos bejelentésről.
6 napos sötétség? Sokan már több éves sötétségben élnek.
Mit nekik az a 6 nap?!
Most már 6 napos? 2012-ben még csak 3 napos sötétségről volt szó, amit az okoz, hogy a Föld belép a nullsíkba. (Itt teljes a sötétség és nincs áram. Egyedül az atlantiszi fényjárók fénye világít.)
Ezek szerint már megint itt a nullsík? És most dupla adagot kapunk a sötétségből?
Ha a reptoidok is jönnek akkor baj van...
Tényleg az lesz.
Mindig az van.
Sötétség.
Ennek a különleges jelenségnek a neve:
éjszaka
Komolyan nem értem az ilyen kérdés feltevőit. Kérdező még is belegondoltál a kérdésbe mielőtt feltetted? Komolyan, szerinted milyen események okozhatnak több napos sötétséget? Lekapcsolják a Napot? A Krixkraxok űrflottája átvonul a naprendszeren és eltakarják az eget? Megromlik a sok kiszórt chemtrail és az atomszféra nem fogja átengedni a fényt?
Egyébként dobhattál volna egy linket is ha már kérdésed van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!