NASA szerint decemberben jön a 6 napos sötétség? Sok helyen cáfolják, de szerintem a nasa nem riogatta eddig az embereket, ez nem egy bulvár újság.
Szia!
Még egy kis adalék: [link]
"NASA has not made any official statements regarding this six-day period of darkness descending on Earth."
Akkor most ki riogat kit?
Troll vagy.
A Huzler szatírikus lap. A cikkben az egyik csillagász szájából olyan szleng hangzik el, amit nem is igazán értek: “We gonna be purgin my n*gga, six days of darkness means six days of turnin up fam”. A végéről a turnin up kb dugást jelent a fam meg családot. Szóval kb. hogy ebben a hat napban otthon fog dugni az asszonnyal. Ki hiszi el hogy ez valódi cikk?
A techtimes-nél meg ott van hogy hoax azaz kacsa.
na előkerültek azok a "nasa linkek"!
gondoltam, hogy csak hülyéskedik a kérdező, szerintem ő sem gondolta komolyan.
Kiváncsi lennék, hogy mitől borul 6 napon keresztül sötétségben a világ, és arra is kíváncsi lennék, hogy állítólag van erről egy NASA cikk, de én sehol nem tanálom se a neten, se a kérdésnél nincs belinkelve az oldal. Kérdező, legalább annyival megtisztelhetnél minket, hogy valamilyen forrást adsz erről.
"ez nem egy bulvár újság"
Ó, dehogyis nem. Vagy tudsz erről egy nem bulvár cikket linkelni?
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!