Mi a véleményetek a manifesztálásról?
Nekem vonzas törvenyevel volt ilyen.
Lerajzoltam hogy az uj szerelmem kockas baseball sapkaban lesz keresztet hord meg ilyen "jegyeket".
Aztan kimentem külföldre, ott összejöttem egy sraccal (ö kezdeményezett,füzött), aztan egy bulibol kockas baseballsapkaban jött hozzam es kereszt van a kocsijara aggatva.
A többi jelentektelenebbet is irhatnàm pl:
Magamat ugy rajzoltam mellé hogy csillogos lakkal kifestettem a szemem, kesöbb pedig random vkitöl kaptam csak ugy egy elèg erös csillamos szemhejpudert.
Vagy
Elkepzeltem hogy egyedül akarok dolgozni, idös beszedes aranyos legyen a fönök (mint a mesèkben a nagyapók), kapjak heti fizut, stb
Minden aprosag teljesült. Kiderülz ahova jelentkeztem hogy önallo irodam lesz, a fönököm feher szakallu jofej ember, es kaptam hetente fizut az elején.
Aztan mivel tul sok volt a tovabbi hogy minden teljesül vagy mintha mindent tudnanak rolam agyaltam azon nem e kamera van fent.
Kitalàltam egy idiota szot. Es az irodaban ezt mondogattam sokszor hangosan mint aki magaban beszél hogy minden klappol. Ez is elküldve kiment az e mail stb, problem solved. "Minden klappol yippi"
Erre beallit a fönök x edik napon, es köszönes utan elsö kerdese: " Klappol minden?"
Igy kezdtem kicsit fobias is lenni màr amugy..
Én pár hónapja kezdtem ezotériával foglalkozni!
De had áruljak el egy titkot..
Egész életedben folyamatosan manifesztálsz tudatalatt..Nekem minden bevált ami manifesztáltam.de mielőtt elkezded ,ajánlom hogy egy héten át meditálj ! Ez nagyon fontos.
Minden nap legalább 2szer. Ez nem kötelező de segít hinni magadnak és előbb lesznek sikerélményeid.Az is fontos hogy hálát adj az univerzumnak.Vigyázz mert ilyesztő is lehet ezotériával foglalkozni úgyhogy ha nem érzel egész életes "hivatottságot" az univerzumtól akkor inkább bele se kezdj, akkor ez nem neked való de ha mégis akkor tiszteld a szokásokat , a stílust és ne híreszteld! Akinek szüksége van rá az úgy is megtalálja ha nem híresztelés a manifesztációt és az ezotériát . Remélem tudtam segíteni. :)
2.Válaszadó .
Ez pszichológia ne aggódj nem figyel semmilyen lény. :')
Kameràra kezdtem màr gondolni.
Meg olyanokra ha vkinek elmondok vmit magamrol biztod tovabb adja es onnan tudhatja egy harmadik pl.
Tul sok volt màr az összefüggèsek egybeesések veletlenek.
Szia,
Hallgass a lelkiismeretedre és a védőangyalodra, Isten mindig tud segíteni, csak kérd őt imában és akkor minden rendben lesz...
Itt tudsz olvasni az angyalokról:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!