Valakinek megvan itt Arkagyij Petrov új könyve, a Hyperborea terv?
És ha nincsen meg, akkor miért írod ezt le?
De ha már írtál, miért tartod rossznak ezt a könyvet, hogyha meg sincs? Honnan ismered a tartalmát? És mik azok a könyvek például, amiket jónak tartasz?
Ha van esetleg valaki, akinek megvan, az írhat, tehát továbbra is várom azok válaszát, akiknek esetleg megvan.
Azért írtam le, mert úgy néz ki, hogy reklámozni akarod ezt az irományt, vagyis nyilván valamiféle véleményt vársz. Nem olvastam, ebben igazad van, de éppen elég volt a szerző nevére rákeresni.
Sok könyvet tartok jónak, de ez itt most nem releváns.
Értem, szóval ezek szerint vagyok a hülye, amiért neked három komment kellett ahhoz, hogy kinyögd, mit is akarsz pontosan? :) Ennyit írtál ugyanis kérdés gyanánt: "Valakinek megvan itt Arkagyij Petrov új könyve, a Hyperborea terv?"
--> gondoltad, ebből majd mindenki kitalálja az óhaj-sóhajodat, hogy neked részletes tartalomjegyzék kell? Ha így gondoltad, akkor inkább a te mondatértelmezési készségeiddel vannak bajok, ráadásul a saját szöveged irányába.
Szerintem egyértelműen fogalmaztam, mert olyanok válaszát vártam volna, akiknek esetleg megvan. Hogyha megvan, akkor nyilván ismerik a tartalomjegyzékét is. Akiknek nincs meg, mint például neked, azoknak nem kell ide írni!
De te mégis írtál, akkor most kivel is van a probléma? Na mindegy hagyjuk, úgy tűnik, hogy itt nincs meg senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!