Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valakinek megvan itt Arkagyij...

Valakinek megvan itt Arkagyij Petrov új könyve, a Hyperborea terv?

Figyelt kérdés
2020. júl. 17. 12:59
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nincs. (Nem is dobnék ki egy fillért se ilyen kukatöltelékre mondjuk).
2020. júl. 17. 20:44
 2/9 A kérdező kommentje:

És ha nincsen meg, akkor miért írod ezt le?

De ha már írtál, miért tartod rossznak ezt a könyvet, hogyha meg sincs? Honnan ismered a tartalmát? És mik azok a könyvek például, amiket jónak tartasz?

Ha van esetleg valaki, akinek megvan, az írhat, tehát továbbra is várom azok válaszát, akiknek esetleg megvan.

2020. júl. 17. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Azért írtam le, mert úgy néz ki, hogy reklámozni akarod ezt az irományt, vagyis nyilván valamiféle véleményt vársz. Nem olvastam, ebben igazad van, de éppen elég volt a szerző nevére rákeresni.

Sok könyvet tartok jónak, de ez itt most nem releváns.

2020. júl. 18. 00:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem ez nincs meg, nem reklámozni akarom, hanem a részletes tartalmára vagyok kíváncsi azon kívül, amiket az ismertetőkben és videókban olvastam és hallottam róla.
2020. júl. 18. 00:45
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Aha, gondolom :) És biztos nem tudsz lefuttatni egy google-keresést :)

Itt van pár tartalomleírás:

[link]

[link]

(1-2. találat volt...)

2020. júl. 18. 13:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de miből gondolod, hogy ezeket nem néztem meg eddig? Ha tudsz mondatot értelmezni, akkor rá lehet jönni, hogy amikor az "ismertetőkre és videókra" utaltam, akkor ezekre céloztam. Csak ez sajnos nem elégséges ahhoz, hogy eldöntsem, kell-e a könyv. Nekem a tartalomjegyzékből kéne legalább egy részlet, ha esetleg megvan itt valakinek.
2020. júl. 18. 14:52
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Értem, szóval ezek szerint vagyok a hülye, amiért neked három komment kellett ahhoz, hogy kinyögd, mit is akarsz pontosan? :) Ennyit írtál ugyanis kérdés gyanánt: "Valakinek megvan itt Arkagyij Petrov új könyve, a Hyperborea terv?"

--> gondoltad, ebből majd mindenki kitalálja az óhaj-sóhajodat, hogy neked részletes tartalomjegyzék kell? Ha így gondoltad, akkor inkább a te mondatértelmezési készségeiddel vannak bajok, ráadásul a saját szöveged irányába.

2020. júl. 19. 08:05
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
*én vagyok
2020. júl. 19. 08:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Szerintem egyértelműen fogalmaztam, mert olyanok válaszát vártam volna, akiknek esetleg megvan. Hogyha megvan, akkor nyilván ismerik a tartalomjegyzékét is. Akiknek nincs meg, mint például neked, azoknak nem kell ide írni!

De te mégis írtál, akkor most kivel is van a probléma? Na mindegy hagyjuk, úgy tűnik, hogy itt nincs meg senkinek.

2020. júl. 19. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!