Mi a véleményetek a következő dolgokról?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben kb. semmi sem sikerül, amit eltervezek, így arra jutottam, hogy megkérdezem, szerintetek ez mennyire normális? :)
Pl. az utóbbi 3 nap történései:
-Kocsival akartam suliba menni, de tesómnak kellett, így ő vitte el.
-Pálinkát akartam venni a szomszédtól, de elfogyott neki.
-Bulizni akartam menni néhány haverommal, de dolgozniuk kellett.
-Rejtvényt akartam fejteni, erre tesóm elvitte az újságot.
A spontán dolgok mindig olyan jól sikerülnek, amit meg holnapra eltervezek 100%, hogy nem úgy sül el.
2014. febr. 23. 00:31
1/4 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy a te karmád az hogy a mának kell élned, sose tervezhetsz előre.
2/4 Thons válasza:
Semmi rosszra nem kell gondolni. Ezek lényegében apróságok, nem haltál bele az autó és a pálinka hiányba sem...
3/4 A kérdező kommentje:
Ezzel most csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy 3 nap leforgása alatt tényleg minden, amit eltervezek meghiúsul. Kis dolgok vagy nagyok, egyre megy.
2014. febr. 23. 10:26
4/4 anonim válasza:
Ezek véletlenszerű dolgok, és a véletlenszerű rendszerek mindig eredményeznek mintázatokat, mint például ezt a három napos "sorozatot". Teljesen felesleges mélyebb értelmet keresni ebben. Ha akarsz, szinte bármibe bele tudsz erőltetni ilyesféle jelenségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!