Szerintetek veszélyesek a fizika kutatásai? Ha megtaláljuk az utolsó választ amely által kiderül, hogy minden pusztán egy öntudat alkotása, összeomolhat minden?
Figyelt kérdés
Emlékszem olvastam egy fotonkísérletről ami azt állapította meg, hogy pusztán egy megfigyelő létezése befolyásolni tudja milyen pályát vesz fel a foton-részecske. Viszont megfigyelő nélkül akár egy foton egy időben több helyen is lehet. Elképesztő maga a gondolat. Ez azért elég sok mindent sejtet arról, hogy az elemi részecskéket milyen “erő” készteti rendeződésre.2020. júl. 9. 16:49
11/13 anonim válasza:
#10 Ne erőltesd, úgysem lehet az ilyeneket meggyőzni...
12/13 anonim válasza:
Valóban érdekes kérdést tettél fel kérdező. Szerintem lenne veszélyes az igazság, de még jó ideig materialista marad a fizika..
13/13 anonim válasza:
Szerintem "nem" lenne veszélyes..ki maradt a "nem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!