Egy emlékem mostanában nem hagy nyugodni. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Még 9 éves voltam, amikor egy barátnőmmel elmentünk egy könyvtárba és egy pár órán keresztül böngésztük a boszorkány/ vámpíri szekciót. Gyerekek voltunk szerintem érthető is miért voltunk izgatottak. Mikor tálaltunk egy jó könyvet kimásoltunk belőle néhány rúnát. Este a szüleim megtalálták a papírt és faggatni kezdtek, hogy honnan van. Mikor mindent elmondtam megígértettek velem, hogy soha többet nem rajzolok ilyeneket. Szó szerint: Lili, ígérd meg, hogy ilyet nem rajzol soha ezek buta dolgok. Rajzol inkább napocskát vagy virágot. Ez az emlékem néhányszor előjön. Eddig nem hittem a magiaban. Kereszteny vagyok elismerem hogy van isten de nem gondolok ara hogy van a 'rossz" is a világon. A szüleim tudhatnak valamit?2020. jún. 25. 22:36
1/3 anonim válasza:
Szerintem a szüleid attól féltek, hogy valamilyen szekta be akart hálózni. Egyébként milyen rúna, szimbólum volt? Én gyerekként pl. "feltaláltam" a horogkeresztet, és azt rajzolgattam mindenhova, mert nagyon szépnek láttam. Aztán a tesóm okított ki, hogy miért nem szokás/szabad ezt használni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem féltettek nehogy ostobaságot csinálj, vagy valamibe belekeveredj.Vannak gyerekeim,valószínűleg ugyanúgy reagálnék mint a te szüleid.
3/3 anonim válasza:
Féltek a szüleid. Biztosan nem tudtak semmit. Ha tudtak volna valamit akkor nem bánják, ha rajzolsz ilyeneket,mert abból nem lesz semmi bajod. Csak biztos úgy voltak vele, hogy: jáj, sátánista izé, hát ne rajzoljon ilyet a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!