Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mostanában rohamos tempóban...

Mostanában rohamos tempóban megérzek előre dolgokat. Miért?

Figyelt kérdés
2 éve annak körülbelül, hogy egyáltalán magamhoz tértem. Mármint olyan értelemben, hogy ettől kezdve lett hitem. Azóta egyfajta spirituális fejlődésen megyek keresztül, és törekszem, hogy jobb emberré váljak. Pár hete kezdődött, azóta többször is előfordult, hogy megéreztem előre dolgokat. Nem tudtam akkor, hogy megérzések, csupán ilyen, az agyamba beférkőző gondolatok voltak, nem tudatosak. Csak 1-2 példa: Dolgoztam és az férkőzött az agyamba, hogy valami gond lesz a fiammal a suliban, és később bebizonyosodott, hogy tényleg történt gond, ráadásul kb. pont akkor. Egy másik reggel elindult a suliba, mindig bezárom utána a kaput, de 2 percre rá megindultam kifelé, hogy kizárjam, mert megéreztem, hogy vissza fog jönni. Jött is. Történt több ilyen hasonló este és nem csak a fiammal kapcsolatban. Szerintetek mi ez pontosan és mire használhatom?
2019. nov. 15. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenre tudod használni.

Tudatosan meg tudod változtatni az életed.

2019. nov. 15. 18:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, csak azt nem tudom, hogyan.
2019. nov. 15. 21:31
 3/5 Blade Bone ***** válasza:
Szerintem csak figyelmesebb lettél, aminek oka is kell, hogy legyen. De ez jó dolog, és leginkább arra lehet használni, hogy bennsőségesebb viszonyokat alakíts ki.
2019. nov. 16. 01:04
 4/5 anonim ***** válasza:
2019. nov. 18. 15:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de semmi közöm a kérdezőhöz, és egy normális választ sem kapott.
2019. nov. 23. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!