Mostanában arról álmodok, ami nagyon jól esik. Fent tudom valahogy tartani ezt?
Figyelt kérdés
Valamiért mindig pont nem arról álmodok ami napközben foglalkoztat. De most pár napja mégis és az egész napom jobban indul.
Fent tudom tartani valahogy ezt az állapotot?
2020. ápr. 26. 20:53
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg azért álmodsz róla mert sokat gondolsz rajta. És ezért álmodsz vele. Én úgy gondolom ha sokat fogsz rá gondolni ezzel fogsz foglalkozni akkor lehetséges.
2/3 anonim válasza:
Bingód van :) a szerencsés ember, aki boldog, kiegyensúlyozott Az álmok a tudatalattid tiszta kivetülései. Nem tudod befolyásolni, ha pozitívan látod a jövőt és már elfogadtad a múltad akkor jót fogsz álmodni, maradjon is így! :)
3/3 A kérdező kommentje:
2. De jó lenne, ha igazad lenne. Éppen mostanában váltottam pozitívabb szemléletre. :)
2020. ápr. 27. 03:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!