A neheztelést meg lehet érezni?
Figyelt kérdés
Volt egy kapcsolatom, ahol - úgy érzem többet adtam - (sokkal többet) mint amit visszakaptam. Alapvetően békés, buddhista lelkületű embernek tartom magam. Ezért nem is értem, hogy mit kell ezen mérgelődnöm. Az igazságtalanság mindig megviselt. Amiről szó van, nem is egy nagy dolog.
Kérdésem: Érezheti az illető, hogy neheztelek rá, úgy érzem kihasznált.
Hogy folyton ezen járnak a gondolataim. Tudok rá hatni valahogy? Vagy sürgősen lépjek túl a dolgon, mert csak magamat mérgezem vele.
2020. jún. 21. 13:44
1/2 anonim válasza:
Persze! Ahogy viselkedsz vele! Ahogy beszélsz vele! Én most ugye nem tom hogy ezeket hogy csinálod de leginkább ezen érezhető ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!