Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ebben a témában miért írnak...

Ebben a témában miért írnak olyanok,akik nem hisznek benne?

Figyelt kérdés
Tényleg szeretném megtudni az okát,nem mintha a sok negatív választól megváltozna a véleményünk.Szimplán idegesítő,hogy még itt is prédikáltok,hogy mennyire hülyeség...Én tisztelem a véleményeteket,de az nem azt jelenti,hogy a sajátom megváltoztattom.Miért erőltettitek annyira a saját nézetetek?Miért nem tudjátok a mi hittünket tiszteletbe tartani?
2020. máj. 26. 08:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%

HA a tudomámyba írsz menj az ezotériába mert ez odavaló. Ha az ezotériába

akkor meg átjönnek a tudományból osztani az észt..

Egyébként számukra a tudomány más eredményeinek szajkózását jelenti. A többségüknek semmi saját kutatása, megfigyelése nincs .

2020. máj. 26. 09:23
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
A sok áltudós a vicces. semmi saját eredmény , csak másokéval felvágni? na ez a ciki..
2020. máj. 26. 10:09
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
okoskák. ez az ezotéria kategória. A tudományba verjétek a melleteket ne itt.. Szerintem a tudomány kategóriába se megy téríteni senki..
2020. máj. 26. 10:37
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
az a baj hogy unalmas , és üres az életük hába okosak vagy hiszik magukat okosnak , mégis képtelenek elfogadni ha valaki másban hisz... Le akarják nyomni a torkukon az akaratukat másoknak.
2020. máj. 26. 10:39
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

A tudomány kategóriához túl buták és itt tudják csak kiélni a szellemi felsőbbrendűségi komplexusukat.

Egyébként az is érdekes, hogy a vallásban nincsenek jelen ezek a trollok. Sőt, ha a tudományban jön elő a vallás, akkor úgy pátyolgatják a témát, mintha azokra a dolgokra lenne bármiféle bizonyíték.

2020. máj. 26. 12:09
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Ebben a témában miért cenzúráztattok, ha nem tetszik valami?
2020. máj. 26. 13:03
 7/12 anonim ***** válasza:
23%
#6 Khm na igen, a válaszok fele törölve lett....
2020. máj. 26. 13:29
 8/12 anonim ***** válasza:
39%
Pontosan, szakadozott éppen a kapcsolat az univerzummal :D Jóslára van pénz, de internetre nincs? :P
2020. máj. 26. 14:06
 9/12 anonim ***** válasza:
66%

Talán azért lett törölve pár válasz mert kötekedő hagnemben íródtak ami eleve tilos?

Amúgy meg kár lenézni az ezotériát. nyilván nincs mindennek értelme ld pl jóslás de gondoljatok csak az alkimiára. a kémia ősére. Anélkül, nem lenne semmi a mai világunkból , se internet se számitógép fűtés , vállalatok stb. Pedig elvileg csak aranyat akartak előállítani tudományos ismeretek nélkül ,mégis tudomány lett belőle , hm?

Az agykontrollból sok dolgot átvehetne a tudomány ahogy az ufo témából is akár később A mágia okkultizmusban szintén lehetnek érdekes témák, ahogy az álomfejtésnek is lehet értelme(az álmok a velünk kapcsolatos történéseket dolgozzák fel , és mivel több emberrel is megtörténnek bizonyos dolgok és hasonló álmok valamilyen séma simán lehet az azonos álmok közt amelyből az elfojtott lelki problémáinkat lehet visszafejteni pl. )

Valaki írta a telepátiát(igaz kötekedésként) meg lehetne próbálni azt is viszgálni 2-3 évig kontrollcsoportokkal. Logikailag is simán lehetséges mivel az agy elektromágneses hullámokat bocsát ki. A megérzésekről mindenki hallott már szerintem, ahogy az agy dejavu képességéről is. Aztán ha kiderül hogy nincs eredménye lehet cáfolni. A tudomány elvileg így működne felvetés , annak a vizsgálata, ismétlés, majd eredmény és ennek a kiértékelése . Nem felvetés és cáfolat egyből.

2020. máj. 26. 18:49
 10/12 A kérdező kommentje:
Meg lehet a véleményedet fogalmazni udvariasan is.Nincs értelme annak amit írtok,csak "oltogatni" tudtok,de normálisan nem tudtok válaszolni.Sőt csak azok válaszoltak igazából a kérdésre,akik hisznek benne,akiket annyira elítéltek.Így se értem,még ha meg is változna csak emiatt a véleménye valakinek,úgy se tudnátok meg.Nem értem miért fáj nektek mások hitte?Én nem láttam az előző kommenteket,mivel nem itt élem az életem,tőlem akár privátba is lehet írni,Kulturáltan.Azt viszont hozzá tenném,hogy nektek meg nincsen arról bizonyítétottok,hogy ez nem valós.Az pedig nem reális ok,hogy épp eszű ember nem hisz ilyenbe.Az épp eszű ember elfogadja mások hitét.
2020. máj. 26. 19:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!