Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy juthat bárki eszébe,...

Hogy juthat bárki eszébe, hogy a gondolataink, és öntudatunk az anyag eredménye?

Figyelt kérdés
A gondolataink, és az öntudatunk persze nyílvánvalóan erősen terheltek a fizikai világgal, illetve az abban felállított szabályokkal, de hogy gondolhatja bárki hogy a kettőnek bármi köze van egymáshoz? Őszintén kérdezem, csak én érzem hogy ami körülvesz bennünket annak semmi köze az öntudatunkhoz? Csak annyiban Van köze, hogy néha többé kevésbé beleéljük magunkat, de minden élethelyzet és gondolat úgy oszlanak előbb utóbb mint kb. a felhők. Az öntudatunk mindig megmarad, egy biztos pont. Ki nem érzi hogy ez így van?

2020. máj. 23. 23:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%

"Figyu 0 % hasznos a kommented, így nem túl meggyőző.."

Itt az ezo kategóriában minden valamirevaló értelmes hozzászólást lepontoznak, szóval ez nem jelent semmit.

"Azt hogy mutatták ki hogy eltűnt az öntudat, mikor az agy "meghal"?"

Kérdezz meg egy halott embert... ja, hogy nem tudsz? Hát igen, mivel nincs tudata.

Egyébként volt már altatásos műtéted? Vagy láttál már olyat, hogy valakit altattak, közben MRI-zték az agyát?

Nagyon szépen kimutatható, hogy amint az altató hatni kezd és inaktivizálódnak az agyterületek, úgy tűnik el a tudat.

2020. máj. 25. 09:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"csak én érzem hogy ami körülvesz bennünket annak semmi köze az öntudatunkhoz?"

Érzed?

Én úgy érzem, hogy közük van egymáshoz. Akkor ez érvek komolyságában 1:1, ugye?

"Ki nem érzi hogy ez így van?

Én. Érzem, hogy nem így van, ahogy mondod, tehát nem így van.

2020. máj. 25. 10:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Az 1:1 nem rossz
2020. máj. 26. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!