Hogy juthat bárki eszébe, hogy a gondolataink, és öntudatunk az anyag eredménye?
"Az öntudatunk mindig megmarad, egy biztos pont. Ki nem érzi hogy ez így van?"
Már miért maradna meg?
Azt hogy mutatták ki hogy eltűnt az öntudat, mikor az agy "meghal"?
Beszélj még zöldségeket..
Kérdező, a GYIK-es pontozórendszerben jobb, ha nem bízol. Nagyon gyakran nem alkalmas egy hozzászólás hasznosságának megmérésére.
5-ösnek pedig valószínűleg igaza van. A tudomány már meg tudja magyarázni, hogyan keletkeznek a gondolataink és hogyan talál ki az agyunk újakat. Nem találtam ehhez magyar nyelvű forrást, remélem nem baj, de ezt a két angol nyelvű írást ajánlom figyelmedbe:
(Alex Lightman válasza)
Nem kértem a bolondokra vezető linkeket, de köszi.
Mégegyszer:
Azt hogy mutatták ki hogy eltűnt az öntudat, mikor az agy "meghal"?
Miért is bolondok? Ezt fejtsd ki kérlek. Talán meg tudod cáfolni, hogy nem így van? Akkor hajrá, lássuk. Nekem úgy tűnik, te már eldöntötted hogy neked biztosan igazad van, csak megerősítést vársz, ezért írsz ilyen arrogáns stílusban.
A kérdésedre nem tudok válaszolni, szerintem is így van, de nem hallottam erről a kutatásról. #5-től várjuk a választ, hol olvasta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!