Mi a véleményetek a negatív ion cuccokról?
Figyelt kérdés
Hatásosak, placebo vagy kamu?
Valóban nyugtat, energetizál?
2020. máj. 8. 17:19
1/7 anonim válasza:
Nekem a pozitív ion cuccok váltak be.
4/7 anonim válasza:
Én a sok negatív ionhoz mindig öntök 2 dl Vodkát.
Na az megnyugtat és energetizál.....
5/7 anonim válasza:
#4! 2dl vodka elég neked még negatív ion cuccokhoz is? Igazi negatív ion cuccokhoz általában 5dl kell! Ha 2dl elég akkor lehet, hogy nem is voltak IGAZI!! negatív ion cuccok.
6/7 anonim válasza:
Lehet én vagyok a hülye, vagy csak megbuktam kémiából és fizikából, de ahol elektron negatív ion van ott van pozitív is. Ha egy anyagban tartósan elektronhiány alakul ki, akkor az potenciálkülönbség és felveszi a "hiányzó" elektronokat a környezetéből, onnantól kezdve meg már nem ion többé.
7/7 anonim válasza:
Jól látod.
Ezért került át villám sebességgel az ezotériába.
Szerintem a kérdező is tudta ezt, csak becsípődött nála valami. Aki elvégezte a 8 általánost, annak már tudnia kell ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!