Meg tudom jósolni a közeljövőt megérzések alapján? Veletek is előfordul?
Kérem a szkeptikusok ne itt éljék ki magukat, több száz másik kérdés van, ahol gúnyolódhatnak!
Szóval már egy igyeje megfigyeltem, hogy pár perccel a dolgok bekövetkezése alapján "megjósolom", hogy valami be fog következni. Teljesen hétköznapi dolgok, például:
- tegnap felbontottam egy narancsos apentát. A TV be volt kapcsolva mellettem, és ahogy felbontottam az üdítőt, elkezdődött egy Apenta reklám, ráadásul az íz is ugyanaz volt a hirdetésben.
- munkahelyemen a főnök mindig más időpontban negy haza. Azon morfondíroztam, mikor megy már haza, folytattam a munkám, majd hirtelen kulccsörgést hallottam, és pár percen belül a valóságban is megtörtént.
- otthon is megérzem, ha hazajön valaki pár perccel azelőtt, hogy valóban hazajönne.
- tegnap éreztem, (nen hallottam, mert hangszigetelő fülhallgató volt rajtam) hogy anya be fog jönni a szobámba, és valóban
Szóval átlag pár perccel az események bekövetkezése előtt "jósolom meg", ha valami meg fog történni. Vagy hallok hangokat, vagy csak egy megérzésem van, hogy ez fog történni. Kb. napi szinten, de mostanában egyre többször. Másnak is van ilyen?
Nekem ilyenek voltak:
Férjem itthon volt, én pedig a másik megyébe a szüleimnél. Telefonáltunk. Mondta, hogy pizzát rendelt. Én ránéztem az órára és mondtam, hogy 5 perc múlva ott lesz a pizzája. Meg voltam róla győződve, közöltem vele. Persze ő nézte az időt. Az 5 perc elteltével éppen közölni akarta, hogy nem jött össze az 5 percem, mire megszólalt a kaputelefon! A pizzát hozták.
Máskor a munkában gondolkodtam éppen. Tudtam, éreztem hogy a sógornő keresni fogja a férjem telefonon, azt is tudtam miért. Szünetem lett és férjemmel beszéltem és elmesélte, hogy a sógornőm hívta az ügyben...
Munkában megéreztem, hogy áthelyeznek engem máshova.
Egy nap haza értem, és tudtam hogy a postaládában levél van. Volt is, testvéreméktől. (Nekünk ritkán van levél.)
Akkor sorozatban mint aki látja a dolgokat... Aztán elmúltak ezek a konkrét megérzések.
Most ha van olyan van, hogy valamit nem kéne megcsinálnom vagy valahogy kellene csinálnom (egyszerű téteményekre gondolok, pl. nem kéne x helyre tenni egy poharat mert úgy érzem nem jó ötlet, mert megsérül. Erre vagy bevonzom vagy látomás de valahogy szinte mindig sikerül).
időjárást 1-2 nappal előre meglehet jósolni, pusztán megfigyelés alapján.
Nincs baj a megérzésekkel legalábbis #2 ezzel kapcsolatban tévhitben él. A dolgokat ha figyelmes az ember meg tudja érezni, tud rá számítani pár perel előre. Ez nem hókusz-pókusz, inkább afféle fókusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!