Meg tudom jósolni a közeljövőt megérzések alapján? Veletek is előfordul?
Kérem a szkeptikusok ne itt éljék ki magukat, több száz másik kérdés van, ahol gúnyolódhatnak!
Szóval már egy igyeje megfigyeltem, hogy pár perccel a dolgok bekövetkezése alapján "megjósolom", hogy valami be fog következni. Teljesen hétköznapi dolgok, például:
- tegnap felbontottam egy narancsos apentát. A TV be volt kapcsolva mellettem, és ahogy felbontottam az üdítőt, elkezdődött egy Apenta reklám, ráadásul az íz is ugyanaz volt a hirdetésben.
- munkahelyemen a főnök mindig más időpontban negy haza. Azon morfondíroztam, mikor megy már haza, folytattam a munkám, majd hirtelen kulccsörgést hallottam, és pár percen belül a valóságban is megtörtént.
- otthon is megérzem, ha hazajön valaki pár perccel azelőtt, hogy valóban hazajönne.
- tegnap éreztem, (nen hallottam, mert hangszigetelő fülhallgató volt rajtam) hogy anya be fog jönni a szobámba, és valóban
Szóval átlag pár perccel az események bekövetkezése előtt "jósolom meg", ha valami meg fog történni. Vagy hallok hangokat, vagy csak egy megérzésem van, hogy ez fog történni. Kb. napi szinten, de mostanában egyre többször. Másnak is van ilyen?
Még egy példa:
Egy dalt dúdolgattam a gondolataimban, és amikor bekapcsoltam a rádiót, ugyanaz a zene szólt.
Szerintem tévképzeteid vannak
Ezt pszcihiátrián kell kezelni mert bármikor közveszélyes és kiszámíthatatlan lehetsz.
az 1-ben leírt példád a szinkronicitás - C.G. Jung foglalkozott ezzel, nagyon érdekes jelenség, nem a szintén létező 'véletlennel' függ össze.
Magam is sokszor tapasztaltam. Hosszú, nem fogok belemenni, de nagyon érdekes.
Megérzések vannak, és nagyon finom szellemi dolgok ezek, ne "beszéld túl" a témát, mert elvész. Intuíciónak nevezik a tudatállapotot - ilyenkor a világ egészére, teljességére érzel rá. Rokon az ihlet és a művészetek befogadásakor tapasztalható katarzis. Ezekről is, ha elkezdünk racionálisan értekezni, elvész sajnos a lényeg.
És hány rossz megérzésed van?
Amúgy vannak kiszámítható dolgok. Pl. előbb felébredek, mint a gyerek. Tudom, hogy mindjárt szólni fog nekem. Aztán van, hogy mégsem.
Rádióban sokszor ismétlik ugyanazokat a számokat, szóval sanszos, hogy reggel hallottad és délután ismét.
Ettől függetlenül hallgass a megérzéseidre, abból baj nem lehet.
afféle 6. érzéknek hangzik, deja vu sorozat. Igazából nem egy nagy dolog, mármint igazából mindenkivel szokott ilyen lenni csak nem foglalkoznak vele.
én munkatasakkal vagyok így
pl régen találkoztam xy-nal erre besétál, vagy aznap melózik...
bár én megérzésnek ismerem, kártyázásnál, igazán hasznos ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!