Előfordul hogy gondolok valamire és pl egy rádióban elkezdenek beszélni arról amire gondoltam. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Olyan is volt , hogy gondoltam valamire és a másik fél kimondta .2019. ápr. 3. 17:20
1/11 anonim válasza:
Gondolatolvasás. Vagy valami hasonló tudatalatti képesség. Már aki hisz az ilyesmiben.
Velem néha van olyan hogy ülök az autóban, gondolok egy számra és elkezdik játszani. Mondjuk erre lehet az az ésszerű magyarázat hogy pont egy jelenlegi slágerre gondoltam, és gyakran játszák de szerintem akkor is érdekes hogy pont akkor mikor az eszembe volt :D
2/11 anonim válasza:
ez jó jel. Azt jelenti hogy szinkronban vagy a saját Terveddel.
3/11 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy egy két lábon járó klisé vagy, azaz: Téged olyan szinten befolyásol a média, hogy az ilyen olyan népszerű témák, zenék vagy akármi, amit a tv-ben látsz és rádióban hallasz, hogy mostanra már a gondolataid is a-körül forognak. A szabad akarattól megfosztva egy teljes agymosáson vagy túl. A gondolataid teljesen rálettek hangolva közszereplőkére. Gyakorlatilag már nem is ember vagy, csak egy szócső vagy vevőkészülék... Sokkal inkább nevezhetnénk NPC-nek, mint emberi lénynek. Sajnos már lassan olyan elfajultságig mész el, hogy már az ezó is hatással van rád, így a még magmaradt szikránnyi szabad akaratod is elvész.
4/11 anonim válasza:
Utolsó mondat: Nem TE vagy hatással a világra, az van rád hatással!
5/11 anonim válasza:
Ha ráérsz dobjál már priviben 5 számot 1-90 közt! :)
De komolyan! Köszi!
6/11 anonim válasza:
Előfordul olyan is, hogy gondolsz valamire és semmi. Ez miért van?
9/11 anonim válasza:
Mert a tudat: egy... és talán van benned egy hívás, egy potencialitás, amit be kell váltanod.
10/11 anonim válasza:
Velem az szokott történni, hogy hallgatok például egy tudósítást, és megfogalmazódik bennem egy - teljesen más jellegű, de a témához kapcsolódó - kérdés. Alig néhány másodperccel azután gyakorlatilag megválaszolja a riporter.
Hangosan meg szoktam köszönni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!