Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megérzések lennének?

Megérzések lennének?

Figyelt kérdés
Rengetegszer előre látok vagy érzek dolgokat.. Olyan különös. Sokszor csak ülök, és beugrik egy film.Hű de régen láttam már ezt. Aztán másnap kapcsolgatom a tv-t és az a film megy, ami az eszembe jutott, holott se ajánlót nem láttam róla, se semmit. Volt, hogy mosogattam és hirtelen jött egy gondolat. Úristen, milyen lenne ha eltörném ezt a bögrét. Elmostam, és amikor töröltem el, puff eltörtem. Volt, hogy segítettem anyának főzni, majd jött egy ilyen gondolat, hogy anya ki fogja nyitni a szekrény ajtót, nyitva hagyja és le fogja fejelni.. Megfőztünk, bementem a szobámba, egyszercsak hallom hogy kiabál. Kimentem a konyhába, nyitva a felső szekrény ajtó, és fogja a fejét😀 ilyenkor mindig olyan különös érzés fog el, annyira tudom néha előre, hogy mi fog történni. Mással is van így? Mi lehet ez?
2018. aug. 26. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Nem.
2018. aug. 26. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Nem. Ez az agyad. Valahonnan tapasztal egy részletinfót,ami nem annyira fontos, hogy tudatos legyen, aztán összeáll, amikor kell.

A bögre meg egyszerű: a tested azt teszi, amit kitalálsz. Bögretörés: naná, hoyg eltöröd.

2018. aug. 26. 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

A filmes rész velem is megtörtént!

De hogy véletlen volt e vagy megérzés, nem tudom.

2018. aug. 26. 15:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Most is.. Tegnap arra gondoltam, uramatyam de régen láttam a Némót, erre most kapcsolgatom a tv-t és megy a Paramount Channel-en 😀 beszaras
2018. aug. 26. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha tv mellett dolgozol vagy alszol akkor valószínűleg tudatalatt tudsz ezekről az ajánlókról
2018. aug. 27. 20:44
 6/6 thoomas26 ***** válasza:

A jövő már a jelenben létezik, egyes részei fixek, más részei képlékenyebbek, s a mindenkori döntéseink fényében változhatnak, változnak. Bizonyos esetekben és bizonyos tudatállapotokban szerezhetők információk ebből az energiamintázatból, tehát láthatók olyan események, melyek a közeljövőben történnek majd meg. Bizonyos emberek erre tudatosan is képesek, némelyek spontán módon. A te esetedben is ez utóbbi történhet. Vagy a saját lelked (tudatod) képes ilyenkor egy pillanatra is a testedtől elvonatkoztatni és lelki érzékszerveiddel is érzékelni, vagy más szellemi lények közlik veled telepatikusan ezen információkat, melyeket aztán saját gondolataidként, érzéseidként tapasztalsz.

Bármelyik is, egy közös vonásuk van. Azért kapod ezen élményeket, hogy gondolatébresztőként hasson rád. Hogy meglásd, nem csak annyi a világ, mint amennyit a fizikai érzékszerveinkkel és/vagy a műszereinkkel felfogunk belőle.

2018. aug. 29. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!