Csak két helyen érzem ezt: mikor az ágyamban fekszek, akkor az éjjeliszekrényem túloldaláról, máskor meg a fürdőszoba ajtó mögül. Nagyon nyomasztó tud lenni. (nem nézek horrort)
2020. ápr. 29. 17:18
1/7 anonim válasza:
Lehet paranoiás vagy.
De egyébként az ágyában sok embernek van ilyesmi érzése mert fekszel a sötétben, a csöndben és tudod hogy ha elalszol akkor védtelen leszel,és valamiért ilyen gondolataid támadnak
2020. ápr. 29. 18:10
2/7 anonim válasza:
kezdődő skizofrénia...?
2020. ápr. 29. 18:35
3/7 anonim válasza:
Bizonyára nagyon fontosnak érzed magad, aki fontos titkok tudója és ezért figyelni kell.
2020. ápr. 29. 18:48
4/7 anonim válasza:
Ezt úgy írom, hogy hiszek az ezotériában: Valószínű, hogy egyszer eszedbe jutott ez a dolog (például mert itt a gyakorin olvastál valamit erről, vagy mert 10 éve elolvastál erről egy cikket, stb...) és megijedtél és beleültetted a bogarat a saját füledbe, hogy van ott valami, és ha ilyesmit érzel az jelent valamit... Aztán most szorongsz, mert van valamilyen szorongás, stressz az életedben - mint mindenkinek -, és így jön ki rajtad, vagy így is... (Azért első körben nem kell komoly betegségekre gondolni, mint mondjuk a skizofrénia. Ez szimpla szorongás.)
2020. ápr. 29. 18:52
5/7 Tak válasza:
Az önkontroll erősebbé vált valami miatt amióta ezt érzed,fejtsd meg mit rontottál el,és engedd el a bűntudatot.
Ha nem változik a tapasztalásod,akkor is jobban figyelsz magadra,mint máskor,ennek az oka az érzésed.
Másnak is van ilyen érzése,gyerekeknek is.
Nem kóros.
2020. ápr. 29. 18:54
6/7 A kérdező kommentje:
De az a gáz, hogy nem is szorongok semmitől, nem vagyok az a félős típus, 13 évesen (most kicsivel több vagyok:D) simán megnéztem a Kört vagy a Hannibalt, sorozatgyilkosokról olvasgattam meg minden. Mostanában az ufók érdekelnek nagyon. Szóval nem tudom miért lehet.
2020. ápr. 29. 19:11
7/7 Tak válasza:
Nyomozz utána,lehet tudatalatti is,de lehet egy sima szociális konfliktus is,de lehet egy olyan véletlenül hallott beszélgetés,ami nem is neked szól,és azt hallottad,hogy meg fogják verni ha nem veszi észre őket időben,így jobban figyelheted a környezetedet is,meg magad is emiatt.
Pár nap alatt megjön a megoldás,de ne erőltesd,mert rossz irányba visz az erőltetett problémakeresés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!