Miért érzem azt, hogy folyamatosan figyelnek?
Nem kell félni. Viszonylag gyakori jelenség
Paranoianak hívják
Ha súlyosbodik menj orvoshoz.
Skizofrén tunetek között ott van ez is.
Nem skrizo. Ezek bizony köztünk élnek. Oda mennek akik fogékonyak és félnek tőlük mivel a te energiáiddal táplálkoznak. Nem démonok többnyire hanem elhalt lelkek. Nem érdemes velük egy légtérben maradni mert komoly problémákat okozhatnak. Vannak olyan erősek akik konkrétan megérkezik veled azt amit ők nem mertek még éltek. Észre lehet venni hogy nem a saját életed éled pl: olyan gondolataid vannak amire ezelőtt soha nem gondoltál volna vagy éppen olyat teszel amin még te is meglepődsz!
Kemény dolgokat tudnak csinálni mondom ezt úgy hogy van benne tapasztalat. Viszont van rá megoldás! Ha érdekel írj.
Az utolsónak igazat adok!Én súlyos paranoid skizofrén voltam és valóban ezek történnek.
Bevallom gyógyszerellenes vagyok,de mikor kórházba kerültem benyugtatóztak...azaz eltompították az elmém.Es ez segített "eltávolodni" tőlük gondolatban.
Szóval ebben a helyzetben segít ha egy idore kezelés alatt állsz vagy befekszel valahova.
Ismétlem pedig gyógyszerellenes vagyok de csak ez segített,hogy elmém megnyugodjon.
Mert üldözési mániád van.
A látott fekete alakokat egy pszichológus/pszichiáter segítségével úgy el tudod hajtani, hogy többé feléd sem néznek!
Nem vagy sem paranoiás, sem skizofrén, mint ahogyan egyesek írták. De nem is természetfeletti az, amit tapasztalsz.
Technológiai zaklatásnak nevezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!