Ennek mi az oka, nagyon félek?
Megmondom őszintén, fogalmam sincs hova kategorizálhatnám ezotérián belül ezt a kérdést, így az egyebet v@lasztottam.
Annyi röviden a történet, hogy tegnap este beszéltem egy barátommal aki elmondta, hogy folyamatosan hangokat, lépteket hal a ház@ból,illetve alvásparalízise volt. Én ugyebár nevetve reagáltam akkor ezekre, hiszen én hatalmas horror rajongó vagyok, szinte minden nap horror filmeket nézek már évek óta, soha nem volt egy negatív álmom se, de csak egy apró félelmem sem. Most azonban, hogy beszéltem ezzel a személlyel és lefeküdtem aludni, óriási nagy félelem lett rajtam urrá. A gyomrom megfeszült és muszáj voltam benyomnom a telefonom mert annyira nyugtalanító érzés árasztotta el az egész testem, hogy egyszerűen képtelen voltam az alvásra koncentrálni. Folyamatosan úgy érzeztem mintha figyelnének, mocorgást hallok, azt várom mikor kezdődik az alvásparalízisem (amely sose volt még) és emellett rengeteg horror filmek rémképe most mosódik egybe. Egyszerűen nem tudom leírni azt a gyomorgörcsöt illetve nyugtalanító érzést amit most érzek. Szinte már majdnem sírva fakadtam a félelemtől. Most, hogy benyomtam a telefonomat elmúltak ezek. Ennek mi az oka? Évek óta nézek ilyen filmeket, minden egyes éjjel mosolyogva, a legnyugodtabban tértem nyugovóra és azt éreztem, hogy nálam senki sem lehet felszabadultabb. Most meg, hogy este beszéltem ezzel a lánnyal, minden megváltozott.
Mi ez? Úgy érzem magam mint egy beteg, pszichiátriára való beteg.
Akarva-akaratlanul beszélgetésed járt eszedben.
Bebizonyítottad magadnak, hogy a félelem megteremti a félelem tárgyát.
Köszönöm :)
Egyébként miután kiírtam a kérdést elmúlt minden.
#4 Kétlem, mert 5 éve ismerem és sose volt ilyen. Most fordult elő először. Pedig elég sűrűn dumálunk
De azért köszönöm szépen neked is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!