Miért félek ok nélkül?
Figyelt kérdés
Egyik nap történt velem valami
Mentem hazafelé a metrónval egy unalmas nap után és ott éreztem valami rettenetes félelmet aminek nem tudom az okát, úgy éreztem azonnal le kell szállnom
És azóta félek mindenhol de nem tudom miért pedig én egyáltalán nem voltam félős típus
2020. márc. 12. 02:12
1/6 anonim válasza:
Lehet szellem de lehet hogy pszihológiai gondok vannak a háttérben.
2/6 anonim válasza:
Ezzel érdemes lenne dokihoz menni: egy ismerősömnek hasonlóan indult a dolog, és agorafóbiát állapítottak meg nála...
3/6 anonim válasza:
Boncolgatnod kéne magadban a félelem jellegét és kialakulását.
4/6 anonim válasza:
A pánikbetegség így kezdődik sajnos.
5/6 anonim válasza:
Tudatossá kell válnod a félelemre. Mindennek megvan az oka, csak még nem vagy eléggé tudatos, hogy felismerd. Jelenlét meditációt javaslok. Az mindent megold.
6/6 anonim válasza:
Ez egy szellem! Míg rajtad van nem fog elmúlni sajnos, de hátha átkapcsolódik másra. Keress valakit aki leszedi rólad. Sok csaló van sajnos, drága pénzeket ne fizess senkinek. Aki hiteles munkát végez, nem húz le anyagilag. Privátban ha keresel tudok ajánlani valakit, de ezt rád bízom. A probléma nem fog magától elmúlni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!