Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Félek és undorodom az ételektő...

Félek és undorodom az ételektől, semmit se tudok megenni félelem nélkül?

Figyelt kérdés
Már egy ideje felek enni bármit is, mindenben a károsat látom, régóta nem tudtam jóízűen megenni semmit úgy mint rég, állandóan hányingerem is van és emelygek az ételektől.. de éhes vagyok úgyhogy vannak pillanatok mikor gyors falasi rohamomba össze eszek mindent mert már nagyon éhes voltam.. aztán meg eszembe jut mennyire undorító és káros minden.. a hús az élőlény.. ugyanúgy érzett mint én... És én ezt eszem.. ráadásul gén módosított is lehet.. a növények teli lehetnek tartósítószerrel.. kitudja milyen körülményekböl származik.. hogy gondozták.. minden kész eteltol is undorodom kitudja mit tettek bele.. tudom ez nem normális.. elegem van már ebből h éhes vagyok és ennem kell.. nagy gondot jelent az evés..nem tudom mit ehetek meg úgy h ne kelljen aggódjak..
2019. ápr. 16. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
Hallod ember, te aztán k....ra ráérsz! Dolgozzál, foglald el magad és amikor éhes vagy, egyék jóízűen! Nem az ételekbe fogsz beledögleni, hanem ebbe a felesleges kínlódásva!
2019. ápr. 16. 10:41
 2/4 anonim ***** válasza:

"ráadásul gén módosított is lehet.. a növények teli lehetnek tartósítószerrel"

A hús lehet GMO, de a növény nem, aminek inkább több értelme lenne? És mi van akkor ha GMO? Ostoba, tudatlan emberek tiltakoznak a GMO ellen, mert azt sem tudják mit jelent és azt hiszik kűrok. Ha utána olvasnának a tudatlan konyhanyelvükön, már akkor felfognák, hogy több haszna van, mint kára, és az amúgy is csökött agyukra nem káros semmilyen mértékben.

Egyébként a GMO Mo-n tiltott dolog, elég szigorúan ellenőrzik. Speciel én a legnagyobb MO-i élelmiszergyárban dolgozom és én magam küldöm el az fő alapanyag mintákat magánlaborba GMO vizsgálatra.

A másik, a növény mégis milyen tartósítószerrel lenne teli? Miből gondolod, hogy ami a növényre hat, az rád is? (ne keverjük bele a növényi hormonokat és az emberi hormonok közti hasonlóságot, teljesen más téma).

Felesleges hiszti, még csak nem is értesz a témához, félinformációk alapján felállítottál magadban hipotéziseket, amikről azt hiszed, igazak.

2019. ápr. 16. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Valamit muszáj enni, ha nem akarsz beteg lenni és meghalni. Válaszd mindig a legegészségesebb opciót, ami elérhető és meg tudod fizetni, ennyit tudsz tenni. Pl. vegyél házi tojást, házi tejtermékeket, piacon keress megbízható termelőt, vegyél tőle idényzöldségeket, gyümölcsöket. A hús nem élőlény, csak volt, amúgy az összes növény és a gomba is élőlény. Ha nem tudsz ezzel a tudattal együtt élni, és elfogadni, hogy ha nem vagy növény, bizony élőlényekkel kell táplálkoznod, ha élni akarsz, megpróbálkozhatsz a fényevéssel, de valószínűsítem, hogy bele fogsz pusztulni. Vagy legyél vega vagy vegán, de ők is esznek élőlényeket.
2019. ápr. 16. 11:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy elmehetnél egy jó pszichiáterhez.
2019. júl. 2. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!