Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek ez micsoda?

Szerintetek ez micsoda?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=N7zNwPlRGJ0&feature=related

Én is megkerestem és valójában ott van, de nem tudok rá jönni mi lehet.A videónál le vannak tiltva a hozzászólások, így attól nem leszek okosabb.Komolyan érdekelne, hogy ez valami furi dolog vagy természetes!!

Köszi!!!

(Jaaah az idióták hanyagoljanak!!!! :)

2010. júl. 23. 18:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is valami korallzátony lehet. Ha a Nagy-Korallzátonyt is így jelöli Ausztrália mellett akkor biztos az. Ha nem akkor meg szerintem valami mélytengeri árok. vagy egyszerű műhold hiba.:)
2010. júl. 24. 13:12
 12/16 anonim ***** válasza:

És hol van ettő Jeruzsálem

Akár Makó.

Nagyon érdekes!

Felfedeztem az első videó végén katonai takaró gömböket is, ami azt jelenti, hogy el van előlünk homályosítva a terep, mint Arizónába oly sok helyen.

2010. júl. 24. 18:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Mintha alulról lenne megvilágítva a tenger.

Nagyon izgalmas.

2001 ben a Pihenő u i. Kórházba voltam és pásztázni láttam egy félypontot, mint mikor repülőt keresnek a földről hatalmas fényszóróval, de nem volt felmenő csóva sehol.

Én hiszem, hogy van a Földön kívül is élet és kutakodnak nálunk.

2010. júl. 24. 18:54
 14/16 A kérdező kommentje:

18.47.-es mik azok a katonai takaró gömbök??

18.54.-es nagyon érdekes amit írtál!! Én is láttam már különös dolgokat, de nem beszélek róluk mert mindig elmeroggyantnak néznek....:)

Én hiszem, hogy nem vagyunk egyedül és azt gondolom vannak akik ezt nagyon jól tudják, de nem tudatják velünk. A sok embert nézve, még nem is vagyunk rá felkészülve!!

Pedig közelebb vannak hozzánk mint bármi......

Remélem még megélem, hogy az emberiség olvasson a több ezer éves jelekből és végre fogadja el azt ami itt hever a lábunk elött!!

2010. júl. 24. 19:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Úgy néznek ki, mint a hatalmas planáriák :D De azok ugye mégsem lehetnek, úgyhogy érdekes korall zátonyok :)

Egy fajta planária ( de sok más kinézetű is van):

[link]

2010. júl. 24. 19:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Tényleg hasonlít rá!!!
2010. júl. 25. 11:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!