Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek ez micsoda?

Szerintetek ez micsoda?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=N7zNwPlRGJ0&feature=related

Én is megkerestem és valójában ott van, de nem tudok rá jönni mi lehet.A videónál le vannak tiltva a hozzászólások, így attól nem leszek okosabb.Komolyan érdekelne, hogy ez valami furi dolog vagy természetes!!

Köszi!!!

(Jaaah az idióták hanyagoljanak!!!! :)

2010. júl. 23. 18:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Nos ez rendkívül érdekes :) Ilyet még nem láttam. Nem tudom... lehet csak műhold hiba, ki tudja :)
2010. júl. 23. 18:52
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
szerintem is csak műhold hiba. bár elösször azthittem feketelyuk, de az ugye nem lehetséges xd
2010. júl. 23. 18:58
 3/16 A kérdező kommentje:

Én is meglepődtem, de fene tudja lehet tényleg valami hiba! Ami viszont tuti nem az és szintén megnéztem az ez........

http://www.youtube.com/watch?v=gcBE19Kor4w&NR=1

2010. júl. 23. 19:00
 4/16 anonim ***** válasza:
55%
én ezekhez nagyon nem értek, szal megmondaná valaki mit kell nézni? xD :D
2010. júl. 23. 19:20
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
az utóbbi videó szerintem szimpla kamu, mert különben a kutatók megrohamozták volna azt a területet.
2010. júl. 23. 19:28
 6/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért lenne kamu mikor kb.10 perce néztem meg a Goggle Earth-el itthon és tényleg ott van!!! Egy másik videó szerint az alaprajz ráillik egy Jeruzsálemben lévő templom alaprajzára! Amúgy meg honnan tudod, hogy nem rohamozták meg?

Sok mindent nem tudunk még amit már felfedeztek, csak nem kötik az orrunkra!!!:)

2010. júl. 23. 19:43
 7/16 anonim válasza:

Érdekes alakú korallzátonyok, a zöld foltok pedig szigetek.

Teljesen természetes képződmények.

2010. júl. 23. 20:04
 8/16 anonim válasza:

A lentebbi linken részletesebb kontúrokkal ki vannak emelve a főbb zátonyok és a szigetek neveit is megtalálod.

[link]

A jeruzsálemi templom azért durva... :)

2010. júl. 23. 20:07
 9/16 A kérdező kommentje:
Lehet, de én nem tartom durvának....jah és azt a második videóra értettem.
2010. júl. 23. 20:10
 10/16 BlackSword ***** válasza:

Szerintem is csak korallzátonyok lehetnek, ebben semmi meglepő nincsen... És a Goggle Earth-tot sem nevezném annyira megbízhatónak... Pontosan olyan, mint a GPS, ami az USA tengerészetének (US NAVY) műholdjait használja... Csak jóval pontatlanabbúl... Egyébként a Goggle Earth a katonai létesítmények közelében használhatatlan... Az is lehet, hogy van ott valami, és ezt csak oda rakják a műholdképekre...

De az csak puszta véletlen egybeesés, hogy az a valami hasinlít egy jeruzsálemi templomra...

2010. júl. 23. 23:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!