Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A koronavírus egy "csak"...

A koronavírus egy "csak" kínaiakra ható biofegyver lehet?

Figyelt kérdés

Olvastam már máshol, arról hogy ez a koronavírus szignifikánsabban jobban betegít meg ázsiaiakat. Bizonyos szekvenciái (sorozata) a HIV víruséval egyezik meg, ami azt jelenti nem származhat denevérekből. Ott ilyen nincsen. A Wuhan törzs elvileg biomérnöki módszerekkel készült.

Tudjuk, hogy a betegek közül kivétel nélkül mind ázsiai halálos áldozatot volt. Az európaiak/fehérek mind meggyógyultak. Olvastam egy esetet, amikor 23 éves kínában élő amerikai whyskei és fokhagyma kúra által gyógyult ki hivatalos koronavírusból. Nem fogyasztott semmiféle antibiotikumot vagy más gyógyszert. Eközben a kínaiak sorra esnek össze az utcákon, korházakban, köpnek vért stb stb. Érezhető a kontraszt az ázsiai és a fehér betegek közt !

Egy magyar származású orvos, aki egyetemen tanít éppen távol-keleten szerintem elég jól megfogalmazta a tényeket dióhéjban.

https://www.youtube.com/watch?v=nnelsp4C-q4

2020. febr. 3. 20:14
1 2 3 4 5 6
 51/51 Wadmalac ***** válasza:
#50: Mi?
2021. ápr. 26. 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!