Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A koronavírus egy "csak"...

A koronavírus egy "csak" kínaiakra ható biofegyver lehet?

Figyelt kérdés

Olvastam már máshol, arról hogy ez a koronavírus szignifikánsabban jobban betegít meg ázsiaiakat. Bizonyos szekvenciái (sorozata) a HIV víruséval egyezik meg, ami azt jelenti nem származhat denevérekből. Ott ilyen nincsen. A Wuhan törzs elvileg biomérnöki módszerekkel készült.

Tudjuk, hogy a betegek közül kivétel nélkül mind ázsiai halálos áldozatot volt. Az európaiak/fehérek mind meggyógyultak. Olvastam egy esetet, amikor 23 éves kínában élő amerikai whyskei és fokhagyma kúra által gyógyult ki hivatalos koronavírusból. Nem fogyasztott semmiféle antibiotikumot vagy más gyógyszert. Eközben a kínaiak sorra esnek össze az utcákon, korházakban, köpnek vért stb stb. Érezhető a kontraszt az ázsiai és a fehér betegek közt !

Egy magyar származású orvos, aki egyetemen tanít éppen távol-keleten szerintem elég jól megfogalmazta a tényeket dióhéjban.

https://www.youtube.com/watch?v=nnelsp4C-q4

2020. febr. 3. 20:14
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
64%

8-as, a világunk nem Ezotéria és Tudomány utcából áll, hanem egy egészből.

Az első mondatodat inkább nem másolom ide, pontosan erről beszélek: milyen alapon néz le valaki egy másikat, mert más a véleménye? Te sem tudhatod száz százalékosan, hogy az igazságot ismered. Csak ennyi lenne: egymás mellett békésen élni. Ez lenne az alap, és ehhez még nagy TUDOMÁNY sem kell.

2020. febr. 4. 11:56
 12/51 anonim ***** válasza:
78%

ázsiaiakból is csak az idősebb gyengébb immunnal rendelkezők esnek áldozatul, a fiatalok kiheverik. De a kérdésben szerepel egy kis rasszizmus az ázsiaiak felé, hány fekete kapta el eddig? tudtommal egy se, ők miért nem fertőződtek meg?

szerintem, egy vírust pont nem izgat a bőrszín, vagy gondolkozik el milyen pigmentje van a gazdatestnek,

-ja fehér akkor távozom-

egyszerűen ahol elindul ott abból a rasszból nyilván több a fertőzött, és csak az immunitástól függ túlélik e, vagy feltűnik e, hogy elkapták... simán hihetik, hogy keményebb influenza, vagy megfázás. Elég erős szervezettel sima liba.

A spanyol náthát is túléltük és ezeket is:

[link]

szerintem, ez se lehet gond...

2020. febr. 4. 12:09
 13/51 anonim ***** válasza:
69%

#11, Egy világ van és egy igazság aminek egyetlen megismerési módja van. Nincsen több utca, nincsen alternatíva. Az ezotéria, spiritualizmus és az áltudomány nem egy másik út, hanem a tudatlanság tévútja. Nem született belőle egyetlen érdemi felfedezés sem. Soha.

Nem mellesleg van annyira kártékony, hogy emiatt terjednek fék nélkül a butaságok az interneten.

2020. febr. 4. 13:05
 14/51 anonim ***** válasza:
83%

Kérdés mit értünk tudomány alatt...elég széles a fogalom alatti skála, s az ezotéria sem csak keresztényekből és sátánistákból áll...

Szerintem is mind kettő fontos, mindegyikben van kamu, álhír és sok-sok kifogásolni való, de egyik se zárja ki a másikat... Egység van, erről nincsenek kétségeim...

Viszont elég gyakran látom s olvasók kétséges emberek 'vak hitéről' az egyik a tudományt, míg a másik a megfoghatatlant Isteníti...

2020. febr. 4. 14:37
 15/51 anonim ***** válasza:
25%

Óriási tévedés. Tudományban nincsen vak hit.

Amíg bárkináltal nyitott és objektív az adott dolog, addig nincs vak hit. Maximum bizalom az adott tudósok munkájában. A jó hogy ez a bizalom nagyon könnyen eljátszható és törékeny.

Egy ezoterista vég nélkül bármilyen hülyeséget beszélhet, nem tudja elvágni magát. Egy tudósról csak egyszer derülhet ki egy hamisított bizonyíték és vége.

Tehát ez az óriási különbség, tudományterületen semmit sem hiszünk el, amíg nincsen megfelelően bizonyítva. Akkor is csak az tudomány aktuális állása lesz, nem mindent kizáró kijelentés.

Ezért nem fér bele a világ megismerésébe az ezotéria és a spiritualizmis. Maradjon a természetfelettinél, ami definícióból adódóan NEM része a mi természeti világunknak.

...

Tehát ha konzekvensek akarunk lenni addig semmilyen módon nem fogadjuk el, hogy az nCov GM vírus lenne, amíg nem támasztja ezt alá sok független bizonyíték. Addig csak egy gagyi összeesküvéselmélet, amit az rémhírterjesztő ezósok kreáltak.

2020. febr. 4. 15:01
 16/51 Wadmalac ***** válasza:
84%

"milyen alapon néz le valaki egy másikat, mert más a véleménye"

Lenézni csak véleményt nem kell, de a tudomány nem vélemény kérdés.

Ha meg valaki youtube-os kamukampányokban nem kételkedik, de a tudományban meg igen, na az megérdemli a lenézést.

"Te sem tudhatod száz százalékosan, hogy az igazságot ismered."

Igen, csak száz tudományos forrás kicsit korrektebb alap, mint a netes média mosléka.

"Csak ennyi lenne: egymás mellett békésen élni."

Megnézem ,mennyire lennél békés, amikor a héten a harmadik ember mászik be a kertedbe az ablakod alá xarni.

Mert a konteósok pontosan ezt csinálják a tudomány rovatban. És q unalmas.

"szerepel egy kis rasszizmus az ázsiaiak felé"

Ezredik fórumban hívom fel a figyelmet, hogy nem kéne túllihegni a liberalizmust, az nem rasszizmus, ha esólismerjük a tudományos tényt, hogy a rasszok ugyan emberileg egyenértékűek, de ez nem jelenti, hogy nem különböznek, nem is kevés dologban. És az a felvetés, hogy eltérő rasszok egyes betegségekre eltérően reagálnak, nem kamu, van ilyen. Jelen esetben mondjuk alaptalan a feltételezés.

Vírust rasszra tervezni lehetetlen.

Nem kell mindjárt rasszizmust üvöltözni, ahogy a rasszok szóba kerülnek, mert az ugyanakkora butaság, mint maga a rasszizmus.

"egy vírust pont nem izgat a bőrszín"

De a genetikai eltérés elvben befolyásolhatja. Csak mint írtam, nem ismerünk ilyet, csinálni meg végképp nem tudunk.

"egyszerűen ahol elindul ott abból a rasszból nyilván több a fertőzött"

Én azt mondanám, az ott lakókból, mert ha mondjuk európaiak vagy afrikaiak lennének ott többen, akkor valószínűleg látszana az EGYFORMA fertőződési és halálozási arány.

2020. febr. 4. 15:30
 17/51 anonim ***** válasza:
60%

Az sem kizárt amúgy (bárcsak ez lenne)... hogy a korábban már lejátszódott eset ismétlődne meg.

Azaz a mutáció nem fokozta, hanem csökkentette a halál kockázatát.

Egyelőre úgy tűnik megfelelő kezelés mellett nem arat az emberek között és ott hihetünk az adatoknak.

Egyébként könnyen lehet hogy az adott lakosságnál erősebb a fertőzés, ha a vírus arra evolválódott.

Emlékszem a (H1N1 vagy H5N3?) a mexikóiaknál súlyosabb fertőzést okoztt. Most nem tudok utánanézni, de ennek is lehet egyszerű molekuláris háttere. Továbbterjedve már nem volt olyan lethális a más fenotípusú emberekkel szemben.

2020. febr. 4. 15:48
 18/51 anonim ***** válasza:
51%

#15 jaj, bocsi igazad van...tényleg nincs vak hit, csak tudományos elméletek...amit vagy elfogadnak vagy nem/elhisznek vagy sem...de ja ez "emberek 'vak hitéről'" kb. azt akarta jelenteni, hogy vannak mániákusan elvakult emberek mind két oldalon.

"Tehát ha konzekvensek akarunk lenni addig semmilyen módon nem fogadjuk el, hogy az nCov GM vírus lenne, amíg nem támasztja ezt alá sok független bizonyíték. Addig csak egy gagyi összeesküvéselmélet, amit az rémhírterjesztés ezósok kreáltak."

Ezzel konkrétan én is így vagyok...

Mi és hol van túllihegve? amire utaltam, azt lényegében el is ismered, sőt pontosítottad is... amiért hálás is vagyok

2020. febr. 4. 16:14
 19/51 anonim ***** válasza:
63%
Egy komolyabb tüdőgyuszi az egéssz amit a média túltol.
2020. febr. 4. 16:39
 20/51 anonim ***** válasza:
26%

Ahogy tetszel kérdeni!

A sok balga, akik pedig a tudományban hisznek, pénzt, időt és emberi ráfordítást pazarolnak az onnan hazautazó, nem kinaiak karanténba tételével!

2020. febr. 4. 18:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!