Miért látom a jövőt?
A földhöz ragadt gondolkodású emberek kerüljék a kérdést, mert úgysem értenék.
Már kicsi korom óta tart, hogy néha amikor álmodok látom a jövő egy töredékét, jelentéktelen eseményeket, de amikor felkelek elfelejtem. És amikor közeledik a pillanat, érzem/felismerem, hogy én ezt tudom, és látom magam előtt, hogy mi fog történni, de olyan gyorsan történik, hogy nem tudok változtatni, és ha még is, akkor más történik. De ez nem deja vu, egész más.
És itt jön az érdekesség. A múltkor valami egész más volt. Szokásos; felkeltem, kimentem a konyhába, és egyszer csak éreztem, hogy valami történni fog. Egy pillanat volt, de nekem hosszúnak tűnt, lényeg, hogy bevillant egy kép. Egy osztálytársamat láttam, a környezetét is. Tesin voltunk és fogta a száját. Aztán vége. Majd AZNAP tesin a másik osztálytársam véletlenül arcon könyökölte, és akkor ugyanúgy, ugyanott, ugyanakkor láttam, hogy az osztálytársam fogja a száját a bordásfalak előtt..
Ez miért van Velem. Lehet fejleszteni, vagy uralni. És még mielőtt bárki rákérdez, soha nem fogyasztottam se drogot se alkoholt...
Ez nem játék, kezdődő skizofrénia is lehet.
Természetesen nem látod a jövőt, nyugodj meg.
Mielőbb érdemes lenne felkeresned egy pszichiátert, mert még időben el lehet kezdeni a kezelést, ha komoly a baj.
Komoly tünet amikor már nem tudod mi a valóság.
Szerintem tényleg keress fel egy pszichiátert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!