Elkezdtem egy szakot, viszont nem látom benne a jövőt. Hagyjam ott félévkor vagy 20 évesen már ne is gondolkozzak ilyenen?
Figyelt kérdés
Nem is mondom milyen szak, mert csak a büfészakos válaszok jönnének... Máshogy képzeltem el mikor eldöntöttem, hogy idejövök, egyáltalán nem tudom már ebben elképzelni magam...Nem vagyok jó matekból/fizikából, viszont nagyon érdekelne pl a belsőépítészet, beső tervező szak. Valami olyat szeretnék tanulni, amiben biztos lehetek, hogy munkát kapok. Mit gondoltok?2018. nov. 1. 11:51
1/4 anonim válasza:
Miért, mi van 20 évesen? Cirka 60 éved van hátra. Nem éri meg váltani?
2/4 anonim válasza:
Ha nem vagy elhivatott a szak iránt, akkor az időd, energiád és az állami féléveid pazarolod. Matekból és fizikából tudsz tanártól segítséget kérni. Válts, ha ez nem motivál, hosszú távon jobban megéri az, ami érdekel.
3/4 anonim válasza:
Ne álmodozz, minden szaknál ugyanezt fogod érezni, a felsőoktatásban kétféle ember van, az egyik, aki állandóan agyal, a másik, aki megcsinálja. Nem mondom, hogy ne válts értelmesebbre, de a megváltás ugyanúgy nem lesz meg, max. jobbak lesznek az elhelyezkedési lehetőségeid idővel.
4/4 anonim válasza:
Ha nem tetszik, akkor mindenképpen válts. Semmi értelme nincsen időt, energiát és pénzt ölni valami olyasmibe, amiben nem látod a jövődet és nem érdekel, nem tetszik. Én is így jártam és szerencsére még időben észbe kaptam és ott is hagytam azt a szakot. Mindenkitől kaptam az okoskodást, hogy gyenge vagy, nem vagy egyetemre való, ha ez nem megy akkor a többit se fogod megcsinálni, úgysem fog tetszeni a többi sem, csak hisztizel, nem lesz diplomád stb.... azóta a mestert csinálom és imádom ezt a szakot. Én mondjuk 18 éves voltam, szóval fiatalabb, de szerintem 20 évesen sem vagy lekésve semmiről, még bőven fiatal vagy és csomó lehetőséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!