22 évesen még van értelme nappali egyetemre menni vagy inkább levelező/távoktatásban gondolkozzak?
Nappalin duális képzésre mennék, hogy továbbra is magamnak tudjam fizetni a dolgaimat (a lakás, ahol lakom a szüleimé, de pénzt nem kérek tőlük semmire). De ugye oda nem 100%, hogy bejutnék (a céghez), mert mindig sok a jelentkező kevés helyre. Akkor is dolgoznék mellette, csak nem tudom, mennyire lehet összeegyeztetni.
Levelező/távoktatás formában viszont nincs állami és 200+ a tandíj félévente.
BGE pénzügy-számvitelről van szó.
Személyes tapasztalatok érdekelnének :)
Köszönöm előre is a válaszokat!
Egyetemre mindig van értelme menni, ha olyan szakra mész, ami érdekel. Én 20 éves leszek, amikor érettségizek májusban, ősszel megyek egyetemre, 3 éves képzés lesz.
Ha megvan hozzá a pontod, akkor nappalira menj.
21 évesen mentem nappali képzésre.
Sima nappali tagozat mellé te nem teszel be normál munkaidős állást, az már biztos.
Marad a diákmeló, bár azzal sem könnyű, ha nem a kettes a cél mindenből.
Bár ha alapból megvan államira a pontod, nem lehetsz egy rossz képességű személy, szóval a diákmunka mehet mellette.
Van felsőfokúm, még friss is, úgyhogy köszi a tippet! :)
BCE-re jártam egy évet, de sajnos nem jött be, sokkal gyakorlatiasabb képzést szeretnék, azért döntöttem most a BGE mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!