2019 kinek hogy működik a vonzás törvénye the sicret ? Én most akarom elkezdeni, hiszek benne, de érdekel más véleménye is.
Figyelt kérdés
:)2019. dec. 17. 18:37
11/14 A kérdező kommentje:
Olvasd már el amit írtam utána,kérlek!!
2019. dec. 20. 11:26
12/14 A kérdező kommentje:
Ez az amin gondolkodtam..Tehát ha nagyon szeretnénk valamit,akkor nem a hókuszpókusz, hanem teszünk érte,és tálalunk megoldást a változatosságra.. Csak hallottam róla,és letöltöttem, munkán elidőztem vele bár :D
2019. dec. 20. 11:28
13/14 anonim válasza:
Szerintem érdekes, nekem amiben igazán akartam és alkalmaztam bejött.
14/14 anonim válasza:
Először 13 évesen láttam a filmet, persze azonnal felkeltette az érdeklődésem,de pár hónap sikertelenség után el is felejtettem. Néha néha eszeme jutott, és sikerült manifesztálnom egy-egy vágyamat,de csak felnőtt koromban lettem igazán tudatos,miután utánanéztem, sokat olvastam, és még az össze infó után is hónapokig tartott mire rájöttem hogyan kell,és mit csináltam rosszul. Azóta már nem kérdés hogy hiszem-e. Teljes életmódváltást és folytonos tudatosságot követel, szóval nem egyszerű, de meg lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!