Vonzás törvénye? Kinek mi a véleménye?
nem tudom de én tegnap néztem szal
szép hosszú egyenes hajam van sovány vagyok mindenki szeret és gazdag vagyok^^ ja! meg színötös tanulóó!!!
16/L
:/ rem beválikxD
Mire vagy kíváncsi?
Én az agykontroll révén ismerkedtem meg vele, nekem nagyon is működik. Érdekel a dolog mélyebben is, de egyelőre csak annyit tudok, hogy működő dolog. Most már egyre inkább afelé hajlok, hogy a vonzás törvénye nem a teljes igazság, nem csak ez az egy nagy törvény van az univerzumban, ez inkább valaminek a része lehet. Az egész folyamatot jó lenne egyben látni, hogy tudjuk, mit is alkalmazunk olyan nagy sikerrel. :D
Átalakította a vallásról alkotott elképzelésemet is, és amióta alkalmazom, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok.
Gondolom megnézted a Titok című filmet, vagy elolvastad a könyvet. Abban szerepel, hogy a folyamat lényege a VÁGY-HIT-ELVÁRÁS. Ha ezek közül hiányzik valami, akkor nem fog működni. Ezért van sok olyan ember, aki azt mondja, hogy ez hülyeség, meg nem működik - nekik nem is fog, mert nem hisznek benne.
Egyébként a dolog azon alapul, hogy hasonló hasonlót vonz a gondolat szintjén is. Végül is ez igaz, te is tapasztalhatod, sőt, rengeteg utalás van rá különböző szövegekben több száz évre visszamenőleg is. :)
Bocsi, hogy elárasztottam itt a kérdésed, nekem ez a véleményem. :)
Működik. Az ember jobban érzi magát hasonlóan gondolkodók mellett (a "hasonló" helyett sokszor inkább arról a gondolkodásmódról van szó, amire az ember vágyik stb).
Csakhogy ez nem TITOK, hanem NYILVÁNVALÓ. :)
eltűnt a vitiligóm, kitűnő tanuló vagyok, népszerű vagyok a suliban, nem vagyunk gazdagok, de jól élünk, amire szükségünk van, azt meg tudjuk venni, nem probléma a megélhetés. :D ja és megtaláltam azt a srácot aki nagyon helyes, nagyon izmos és nagyon szeret engem! ;)
(azt hiszem kielégítő volt a válaszom... ^^)
15/L
17:35
Nem mond ellent neki. Vonzani nem csak az azonost lehet.
Mindent a kétségek tesznek tönkre! Amíg nincs kétséged valami felől, addig nem lesz baj. :)
Mellesleg optimista vagyok, remek családom van, szeretjük egymást, jól kezeljük a konfliktusokat, ha bár néha spórolunk is erre-arra, de azért mondhatni, hogy jól élünk, és kitűnő tanuló vagyok, fantasztikus barátaim vannak. :) És remek az idő! :D
Persze megvan a magam kis problémája, ha azokat sorolnám, akkor meg azt látnád, hogy valami szerencsétlen vagyok. :D
Minden esetre ez a vonzás törvénye nagyon igaz. Nekem pont ma mondta barátnőm apukája, mikor a fagyira mosolyt rajzoltam, hogy ezzel magamba is beviszem a mosolyt, ami egy csomó pozitív energia. :} (ez nem biztos, hogy ide tartozik)
Van egy szélcsengőm, amitől ha bármit kérek, teljesíti. Barátnőm apukája szerint ezt akár ha elmondom a kérésemet csak úgy a vakvilágba, akkor is teljesülhetne. Csak akkor kételkednék, a csengőmbe meg nem kételkedek.
14L
Amikor tudod hogy, mit is akarsz valójában, amikor elég benned az eltökéltség, hogy soha ne add fel a hitedet abban, hogy betejesülnek a vágyaid, és teszel is "valamit" azért, hogy elérd azokat, akkor tudsz csak meggyőződni igazán arról, hogy működik e.
Akkor -számodra- a te véleményed megygőzőbb mindenki másénál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!