Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vonzás törvénye? Kinek mi a...

Vonzás törvénye? Kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 14:14
 1/9 anonim válasza:
3%

nem tudom de én tegnap néztem szal

szép hosszú egyenes hajam van sovány vagyok mindenki szeret és gazdag vagyok^^ ja! meg színötös tanulóó!!!

16/L

:/ rem beválikxD

2010. aug. 11. 14:17
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Mire vagy kíváncsi?

Én az agykontroll révén ismerkedtem meg vele, nekem nagyon is működik. Érdekel a dolog mélyebben is, de egyelőre csak annyit tudok, hogy működő dolog. Most már egyre inkább afelé hajlok, hogy a vonzás törvénye nem a teljes igazság, nem csak ez az egy nagy törvény van az univerzumban, ez inkább valaminek a része lehet. Az egész folyamatot jó lenne egyben látni, hogy tudjuk, mit is alkalmazunk olyan nagy sikerrel. :D

Átalakította a vallásról alkotott elképzelésemet is, és amióta alkalmazom, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok.

Gondolom megnézted a Titok című filmet, vagy elolvastad a könyvet. Abban szerepel, hogy a folyamat lényege a VÁGY-HIT-ELVÁRÁS. Ha ezek közül hiányzik valami, akkor nem fog működni. Ezért van sok olyan ember, aki azt mondja, hogy ez hülyeség, meg nem működik - nekik nem is fog, mert nem hisznek benne.

Egyébként a dolog azon alapul, hogy hasonló hasonlót vonz a gondolat szintjén is. Végül is ez igaz, te is tapasztalhatod, sőt, rengeteg utalás van rá különböző szövegekben több száz évre visszamenőleg is. :)

Bocsi, hogy elárasztottam itt a kérdésed, nekem ez a véleményem. :)

2010. aug. 11. 14:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2010. aug. 11. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Működik. Az ember jobban érzi magát hasonlóan gondolkodók mellett (a "hasonló" helyett sokszor inkább arról a gondolkodásmódról van szó, amire az ember vágyik stb).

Csakhogy ez nem TITOK, hanem NYILVÁNVALÓ. :)

2010. aug. 16. 08:44
 5/9 anonim válasza:
de akk mi van azzal h az ellentétek vonzák egymást :D szerintem nincs ilyen. ez véletlenszerű :/
2010. aug. 18. 17:35
 6/9 anonim válasza:

eltűnt a vitiligóm, kitűnő tanuló vagyok, népszerű vagyok a suliban, nem vagyunk gazdagok, de jól élünk, amire szükségünk van, azt meg tudjuk venni, nem probléma a megélhetés. :D ja és megtaláltam azt a srácot aki nagyon helyes, nagyon izmos és nagyon szeret engem! ;)

(azt hiszem kielégítő volt a válaszom... ^^)

15/L

2010. aug. 18. 20:54
 7/9 anonim ***** válasza:

17:35

Nem mond ellent neki. Vonzani nem csak az azonost lehet.

2010. aug. 18. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Mindent a kétségek tesznek tönkre! Amíg nincs kétséged valami felől, addig nem lesz baj. :)

Mellesleg optimista vagyok, remek családom van, szeretjük egymást, jól kezeljük a konfliktusokat, ha bár néha spórolunk is erre-arra, de azért mondhatni, hogy jól élünk, és kitűnő tanuló vagyok, fantasztikus barátaim vannak. :) És remek az idő! :D

Persze megvan a magam kis problémája, ha azokat sorolnám, akkor meg azt látnád, hogy valami szerencsétlen vagyok. :D

Minden esetre ez a vonzás törvénye nagyon igaz. Nekem pont ma mondta barátnőm apukája, mikor a fagyira mosolyt rajzoltam, hogy ezzel magamba is beviszem a mosolyt, ami egy csomó pozitív energia. :} (ez nem biztos, hogy ide tartozik)

Van egy szélcsengőm, amitől ha bármit kérek, teljesíti. Barátnőm apukája szerint ezt akár ha elmondom a kérésemet csak úgy a vakvilágba, akkor is teljesülhetne. Csak akkor kételkednék, a csengőmbe meg nem kételkedek.

14L

2010. aug. 19. 23:47
 9/9 anonim válasza:

Amikor tudod hogy, mit is akarsz valójában, amikor elég benned az eltökéltség, hogy soha ne add fel a hitedet abban, hogy betejesülnek a vágyaid, és teszel is "valamit" azért, hogy elérd azokat, akkor tudsz csak meggyőződni igazán arról, hogy működik e.

Akkor -számodra- a te véleményed megygőzőbb mindenki másénál.

2010. aug. 27. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!